HTML

Díszmagyar - Az álhírgyár

Az oldalon található bejegyzések sajátos véleményt tükröznek, nem pártok vagy politikai csoportok kialakított véleményét mutatják be. Amennyiben az itt olvasottak további gondolatokat ébresztenek, írjon hozzászólást. Tegyen így akkor is ha véleménye nem egyezik a szerző véleményével!

InMemoriam

Nem Nem Soha!

Utolsó kommentek

  • cxc: A veszély a hegymenete optimalizált terepjáróban rejlik. Ha az ilyen szürke autó nagyobb átétbe k... (2014.04.09. 21:12) Orbán Express
  • cxc: Ez volt az első gondolatom ahogy pár nap különbséggel ÉK ban és Iránban is volt rengés :-) (2013.04.11. 17:56) Klasszikus összeesküvés elmélet?
  • Nomen Nescio: Én Európa erejét pont a sokszínű kultúrájában és nem a "globalomaszlagosított" olvasztótégelyben l... (2013.04.09. 21:23) Kétegyország
  • cxc: Megint belepofázom a saját magam hülyeségét :-) Elvégre én is hűséges olvasója vagyok a blogodnak... (2013.04.09. 15:47) Kétegyország
  • cxc: Csak annyira árnyalt amennyire árnyaltnak akarod látni. Próbáld meg elmagyarázni a gyerekednek, ho... (2013.03.25. 14:44) "Kétmagyarország" hány ország?
  • Utolsó 20

Hamarosan kezdődik a 2010es tavaszi hadjárat. /első rész

2010.01.04. 10:04 Nomen Nescio

Először is hadd kívánjak Boldogabb új évet mindenkinek!

Másodszor egy soha nem létezett történelemről fogok beszélni. Ebben a pszeudo-demokráciában akár ez a lehetőség is elképzelhető lenne. Kezdjük ott, hogy a reformkor végén a történelmi szemléletben egy nagyon jelentős paradigma váltás következett be.

A korábbi szemlélettel szemben -miszerint népünk nagy történelmi múlttal és jelentős kulturális örökséggel rendelkezik, helyet kapott, majd megerősödött az a nézet, hogy hazánk történelme Géza fejedelem és István királyunk idején kezdődik.

Az új keletű szemlélet egyik azóta is erősen élő eszmerendszere, hogy nemzetünk a Finn- Ugor családfa egyik jelentéktelenebb ága. Ennek következtében általánosan elfogadottá az a nézet vált, hogy mi Magyarok nem kultúra átadók, hanem átvevők voltunk -és hogy fejlődésünk a környező nemezetek kulturális nagyságából ered, nem saját adottságainkból.

Kicsit kezdjünk ezzel a nézettel gondolkodni. Kezdjük ott, hogy az elmúlt kilencven év történelme az egyetlen megmásíthatatlan és igaz történelmi irány. Ma nemzetközi és hazai mérvadó körökben is egyeduralkodó az a gondolat, hogy Trianont el kell fogadnunk meg nem másítható igazságként. Ha ezt a nézetet elfogadtuk, akkor kicsit nézzünk vissza hazánk történelmében.

1541-től kezdve beszélhetünk az ország három részre szakadásáról. A valós történelemben ez az időszak 150 évig tartott, de ha ma el kell fogadnunk Trianon megmásíthatatlanságát, akkor ez az állapot is megkérdőjelezhetetlen és megmásíthatatlan lett volna. Így aztán 1699-ben nem egyesült volna István és Mátyás királyaink nagy Magyarországa -a történelmi Magyarország. Így aztán valószínű, hogy nem lett volna sem Rákóczi féle szabadságharc, sem 1848.

Viszont a nemzeti öntudat ébredezése a Magyar Királyság sorsától független jelenség, így tehát Trianon bekövetkez(het)ett volna. Ha az események ilyetén módon alakultak volna, akkor ma akár két Magyarországról is beszélhetnénk.

Egyről a tiszántúl területén, ahol talán még ma is a Szovjet éra uralkodna -ahogy Ukrajnában; és egyről ami Zala megye Bakony és a kisalföld területeiből állna. Itt talán valami köztársaságfélével berendezkedve.

Az összetákolt elmélet alapját a nagy Magyarország térképe, a három részre szakadt nemzet térképe és a jelenlegi ország térképének egymásra illesztése adja. És persze az az eszme, hogy a történelmi helyzetek megmásíthatatlanok! Ez az elmélet nem veszi figyelembe azt a természetes folyamatot, hogy minden természetes egység törekszik a saját belső törvényszerűségének engedelmeskedve, a külső tényezők ellenére újra felvenni egységes formáját. Ahogy Pannonia Provincia is egyesült a kárpát medence egészével.

Ha ez nem így lenne, akkor Pannonia vagy a három részre szakadt ország soha nem egyesült volna újra. Azt gondolom, hogy a saját területünkön minket körbevevő országok is készülhetnek arra, hogy a jelenlegi, mesterségesen fenntartott rend -mivel a természet ellen való, így egyszer csak visszaáll eredeti rendjébe… Ez nem utópia, hanem a természet törvénye!

Azt persze nehéz megmondani, hogy ez mikor fog bekövetkezni, de a bekövetkeztében teljesen bizonyos vagyok. Ahogy abban is, hogy hazánkban az a természet rendje, hogy az ősi igazság és törvény helyreálljon. A Szent Korona -akár királlyal, akár király nélkül, de vissza fog kerülni az Őt megillető helyre, hogy a jogfolytonosság visszaáll, alkotmányunk és jogrendszerünk, és ezekkel a hatalom eredője újra az ősi rend és a Szent Korona lesz.

Ez tehát a távolabbi jövő, amelyet megjósolni nem kell különösebb tehettség. Látnoki képességek ahhoz kellenének, hogy az előttünk álló feladatok megoldását megtalálhassuk. Amit tavszi hadjáratnak gondolok, az a közelgő választást illeti. Abban reménykedem, hogy ez egy sorsfordító változás kezdete lesz. A félreértések elkerülése végett már most mondom, hogy a hosszú távú történésekben ezt csak egy lábjegyzetnyi epizódnak gondolom, de saját életünkben jelentős változásokat remélek ettől a választástól.

Nem, nem vagyok Fidesz párti, de az elmúlt nyolc év nemzetpusztító politikájának remélem hogy vége szakad, így a természetes rend helyreállásának hosszú folyamata elkezdődhet.

Ezt a tavaszi hadjáratot nem dicsőséges csaták, hanem gyűlölködés és uszítás fogja jellemezni. Ezt a csatát a nemzet akkor nyeri meg, ha felül tud majd emelkedni az aljas ösztönök, a megvesztegetések és hazugságok szintjén, mert ezek fogják jellemezni a 2010es tavaszt. Szemfényvesztés, álnokság és gyűlöletkeltése lesznek azok az eszközök, amikkel a hatalmát megtartani igyekvő "baloldal" előrukkol. Még el sem kezdődött a kampány időszak, de nemzetgyilkosoknak nevezik a jobboldal meghatározó alakjait.

Az meg majd az urnáknál leadott voksok összeszámolásából fog kiderülni, milyen hatékonyan tudták az elmúlt nyolc év sötét leplét ráborítani honfitársainkra.

Szólj hozzá!

Címkék: választás alkotmány belpolitika szentkorona

A bejegyzés trackback címe:

https://diszmagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr91644389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása