HTML

Díszmagyar - Az álhírgyár

Az oldalon található bejegyzések sajátos véleményt tükröznek, nem pártok vagy politikai csoportok kialakított véleményét mutatják be. Amennyiben az itt olvasottak további gondolatokat ébresztenek, írjon hozzászólást. Tegyen így akkor is ha véleménye nem egyezik a szerző véleményével!

InMemoriam

Nem Nem Soha!

Utolsó kommentek

  • cxc: A veszély a hegymenete optimalizált terepjáróban rejlik. Ha az ilyen szürke autó nagyobb átétbe k... (2014.04.09. 21:12) Orbán Express
  • cxc: Ez volt az első gondolatom ahogy pár nap különbséggel ÉK ban és Iránban is volt rengés :-) (2013.04.11. 17:56) Klasszikus összeesküvés elmélet?
  • Nomen Nescio: Én Európa erejét pont a sokszínű kultúrájában és nem a "globalomaszlagosított" olvasztótégelyben l... (2013.04.09. 21:23) Kétegyország
  • cxc: Megint belepofázom a saját magam hülyeségét :-) Elvégre én is hűséges olvasója vagyok a blogodnak... (2013.04.09. 15:47) Kétegyország
  • cxc: Csak annyira árnyalt amennyire árnyaltnak akarod látni. Próbáld meg elmagyarázni a gyerekednek, ho... (2013.03.25. 14:44) "Kétmagyarország" hány ország?
  • Utolsó 20

Megrendelt összefüggések?

2008.11.21. 19:23 Nomen Nescio

A romák elleni támadásokat vizsgálva a rendőrség néhány ügy között lát olyan összefüggéseket, amelyek arra engednek következtetni, hogy ugyanaz lehetett az elkövető. Erről Bencze József, az országos rendőrfőkapitány beszélt pénteken a Magyar Televízió Nap-kelte című műsorában. Bencze József kérdésre válaszolva hozzátette: jelenleg egy-két ügyben látható összefüggés, de egyelőre ezt sem tudják teljes bizonyossággal kijelenteni.

Valami olyasmi államban élünk, mint Róth Manó idejében. A Rendészeti és Igazságügyi miniszter megrendeli az összefüggést az esti híradóban, és az Országos Rendőrfőkapitány legyártja neki - és szállítja, egy kereskedelmni TV másnap reggeli magazin műsorában… Gyorsak, pontosak és alaposak. Az eredetileg nyilatkozó tisztek pedig majd elmennek szabadságra, vagy leszerelnek a testületből? Parasztvakítás ez az egész. Ha nem tudnám, hogy egy ostoba színjáték, agyvérzést kapnék a dühtől. Hölgyeim és Uraim, itt vannak a koncepciós perek megint!

Saját magát baloldalinak és liberálisnak, legfőképp demokratának mondó emberek uszítanak, keltenek faji gyűlöletet, és ügyesen teszik a „dolgukat”… Ötven fős nyomozócsoport, hírverés, és tömeg(félre)tájékoztatás a médiában.

Meddig tudom magam meggyőzni, hogy a „Média Fegyver” addig hatásos, amíg saját magunk ülünk a hintába. Amíg reagálunk az otromba félrevezetésre! De van, amit már nem lehet szó nélkül hagyni...

Szólj hozzá!

Címkék: iusmurmurandi

A bejegyzés trackback címe:

https://diszmagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr92781757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.