HTML

Díszmagyar - Az álhírgyár

Az oldalon található bejegyzések sajátos véleményt tükröznek, nem pártok vagy politikai csoportok kialakított véleményét mutatják be. Amennyiben az itt olvasottak további gondolatokat ébresztenek, írjon hozzászólást. Tegyen így akkor is ha véleménye nem egyezik a szerző véleményével!

InMemoriam

Nem Nem Soha!

Utolsó kommentek

  • cxc: A veszély a hegymenete optimalizált terepjáróban rejlik. Ha az ilyen szürke autó nagyobb átétbe k... (2014.04.09. 21:12) Orbán Express
  • cxc: Ez volt az első gondolatom ahogy pár nap különbséggel ÉK ban és Iránban is volt rengés :-) (2013.04.11. 17:56) Klasszikus összeesküvés elmélet?
  • Nomen Nescio: Én Európa erejét pont a sokszínű kultúrájában és nem a "globalomaszlagosított" olvasztótégelyben l... (2013.04.09. 21:23) Kétegyország
  • cxc: Megint belepofázom a saját magam hülyeségét :-) Elvégre én is hűséges olvasója vagyok a blogodnak... (2013.04.09. 15:47) Kétegyország
  • cxc: Csak annyira árnyalt amennyire árnyaltnak akarod látni. Próbáld meg elmagyarázni a gyerekednek, ho... (2013.03.25. 14:44) "Kétmagyarország" hány ország?
  • Utolsó 20

Karácsonyi ajándék a blog.hu csapatától.

2008.12.12. 18:50 Nomen Nescio

Hamarosan változás történik a blog.hu hozzászólási rendszerében: csak regisztrált felhasználók számára tesszük lehetővé a bejegyzések kommentálását. Ez azt jelenti, hogy csak azok a látogatók tudnak kommentezni a blogokban, akiknek van blog.hu-s nickje. Erről tájékoztatni fogjuk a blogod látogatóit a kommentfelületen, és egyszerűbbé tesszük számukra a blog.hu nick létrehozását.

A változásnak több oka van. A legfontosabb az, hogy a következő hónapokban a kommentező rendszer nagyobb átalakításon esik át (jönnek az avatarok, a whitelist-alapú moderálás, stb), és a fejlesztést sokban egyszerűsíti az, ha egységesen kezeljük a hozzászólásokat. A másik fontos ok az, hogy szeretnénk, ha a felhasználói felület konzisztensebb lenne, jelenleg a tagok aktivitásait meg lehet nézni, üzenetet lehet nekik küldeni, a látogatókra viszont ezek a funkciók nem működnek. Az utóbbi időben elszaporodó trollok és spammerek elleni védekezést is megnehezíti a belépés néküli kommentezés.

Az adminfelületen ez azzal jár, hogy megszűnik a 'Bárki kommentezhet' mód, a jelenleg így üzemelő blogokat átállítjuk 'Belépett felhasználók kommentezhetnek' módba. Ez a változás egyébként a naponta keletkező hozzászólások 10-20%-át érinti.

Kedves érdeklődő,

A blog.hu csapatától mindenki kap karácsonyi ajándékot. Az ajándék nem más, mint a szájkosár! A magam részéről tiltakozom ezellen az eljárás ellen, akármi is legyen az értelme!

Úgy gondolom, hogy a meg nem írt egyetlen egy értelmes hozzászólás is nagyobb veszteség, mint a megírt tíz húsz "szemét", értsd spam elvesztése...

Nem tudom, ki hogy gondolja, de ez karácsonyi ajándéknak szerintem legalább is furcsa. Szeretném magam eldönteni, melyik bejegyzésemre kinek engedek hozzászólást...

4 komment

Címkék: hellókarácsony

A bejegyzés trackback címe:

https://diszmagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr100819476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

erikkiz · http://radiotop20.blog.hu 2008.12.12. 19:24:24

én úgy oldottam meg, hogy csináltam egy olyan e-mail címet,amivel bárki kommentelhet, csak kértem, h ha ezzel kommentel tüntesse fel az igazi nick nevét:
ekvol2.blog.hu/2008/12/12/a_blog_olvasoihoz

Nomen Nescio 2008.12.12. 19:27:14

én ezzel a tiltósdival nem értek egyet

ViKo · http://fair.blog.hu 2008.12.12. 21:03:17

Szerintem is hülyeség. Regisztrált felhasználó is OFF-olhat.

Névtelen Kommentező 2008.12.13. 09:41:43

Soha nem kommentelnék oda, ahol regisztrációhoz van kötve. Naponta sok oldalon megfordulok, de véletlenül sem regisztrálnék mindenhova csak azért, hogy eladható címlistákat generáljak... Ez lehet, hogy jó üzlet a rendszergazdának és a marketingparancsnokának, de köszönöm, nem kérek az olvasóimnak (mind a hat rendszeresnek) reklámleveleket a regisztrációért cserébe… Ha egy blog, gondolat megtetszik, vagy nagyon nem értek vele egyet, akkor azt hozzámondom, ha nem kell ezért a hétszázhetvenkilencedik helyre is beregisztrálnom magam! Nem hiszem, hogy ezzel egyedül vagyok. Nekem igen is fontos, hogy minden vélemény helyet kaphasson a gondolataim után. Ha az olvasó vette magának a fáradtságot, hogy végigolvasta, legalább mondhassa el a véleményét. Feltételek nélkül! Más. Aki nem regisztrált, az nem feltétlenül névtelen mocskolódó. Bárhol tudok hagyni egy nicknevet, akkor is, ha az az adott rendszerben nincs regisztrálva... Elképzelni sem tudom, miért általánosítunk, hogy aki nem „regelt user”, az csak mocskos fröcsögésre képes. Engem felháborít, hogy erről ráadásul nem kikérték a véleményemet, hanem utólag közölték velem., velünk a változást. Ráadásul az akinek nem tetszik az mehet hozzáállás is elfelejt egy apróságot. Nem azért indítottam a blogom, hogy aztán költözgessek ide oda havonta, kéthavonta, ha valamin megsértődöm… Ez a mehetsz amerre látsz egy mondást juttat eszembe. A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senkit nem érdekel a másiké… Nyilván az én véleményem nem sokat nyom a latban.
(Nomen Nescio)
süti beállítások módosítása