HTML

Díszmagyar - Az álhírgyár

Az oldalon található bejegyzések sajátos véleményt tükröznek, nem pártok vagy politikai csoportok kialakított véleményét mutatják be. Amennyiben az itt olvasottak további gondolatokat ébresztenek, írjon hozzászólást. Tegyen így akkor is ha véleménye nem egyezik a szerző véleményével!

InMemoriam

Nem Nem Soha!

Utolsó kommentek

  • cxc: A veszély a hegymenete optimalizált terepjáróban rejlik. Ha az ilyen szürke autó nagyobb átétbe k... (2014.04.09. 21:12) Orbán Express
  • cxc: Ez volt az első gondolatom ahogy pár nap különbséggel ÉK ban és Iránban is volt rengés :-) (2013.04.11. 17:56) Klasszikus összeesküvés elmélet?
  • Nomen Nescio: Én Európa erejét pont a sokszínű kultúrájában és nem a "globalomaszlagosított" olvasztótégelyben l... (2013.04.09. 21:23) Kétegyország
  • cxc: Megint belepofázom a saját magam hülyeségét :-) Elvégre én is hűséges olvasója vagyok a blogodnak... (2013.04.09. 15:47) Kétegyország
  • cxc: Csak annyira árnyalt amennyire árnyaltnak akarod látni. Próbáld meg elmagyarázni a gyerekednek, ho... (2013.03.25. 14:44) "Kétmagyarország" hány ország?
  • Utolsó 20

...amikor nagy a baj...

2009.01.29. 09:04 Nomen Nescio

Amikor nagy a baj, olyankor az összefogás az egyetlen ésszerű cselekedet. Félre kell tenni a sérelmeket, a panaszt, a gondokat mert csak együtt tudunk úrrá lenni a bajok felett... Ezt a kommunikációs csapdát használja az MSzP újra.

2006 ősze óta, legitimitását vesztve irányítja országunkat a ma már elvileg kisebbségben lévő kormány. Ez az irányítás egyenesen a szakadékba vezetett minket. Igen, a pénzügyi válság jelen van az egész világon, de hogy Magyarországot ilyen mértékben sújtja, az nem a nemzetközi tendenciákból, hanem Gyurcsány kormányának töketlenségéből következik.

Amikor ilyen nagy bajban vagyunk, célszerű megfogni egymás kezét, és együtt cselekedni a vész ellen. Össze kell fogni, és ezt az ösztönt használná ki az MSzP. A nagy barátságtól a Weberi gyűlöletkeltő kampányokig, elég széles skálán mozog a kormány-propagandagépezet, miközben az ország lendületben van és dübötög a gazdaság, csak a pontosabb kép érdekében hozzá kell tenni ehhez a már-már idilli képhez, hogy a gazdaság dübörgését a saját magába roskadó romok okozzák, miközben egyre nagyobb lendülettel gurulunk a hegyoldalon a szakadék felé… és ezekkel kellene összefogni? Azokkal, akik a jelenlegi állapotot előidézték, akik erkölcsi értelemben véve nullák, mellesleg gazdaságilag is… Mintha a fuldoklónak ólomsúlyokat hajítanának, kapaszkodj csak bele, legalább hamar vége lesz… Közben már a parlament előtt a saját feloszlatásáról szóló beadvány. Ezekben a percekben vitatják meg, hogy egyáltalán megvitatják-e.

Igen, fogjuk meg egymás kezét, és söpörjük ki végre azt a csodaszép cirkuszt a Duna partján, és higgyük el, a Magyar név megint szép lesz, méltó régi nagy híréhez!

 

Szólj hozzá!

Címkék: belpolitika

A bejegyzés trackback címe:

https://diszmagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr37909742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.