HTML

Díszmagyar - Az álhírgyár

Az oldalon található bejegyzések sajátos véleményt tükröznek, nem pártok vagy politikai csoportok kialakított véleményét mutatják be. Amennyiben az itt olvasottak további gondolatokat ébresztenek, írjon hozzászólást. Tegyen így akkor is ha véleménye nem egyezik a szerző véleményével!

InMemoriam

Nem Nem Soha!

Utolsó kommentek

  • cxc: A veszély a hegymenete optimalizált terepjáróban rejlik. Ha az ilyen szürke autó nagyobb átétbe k... (2014.04.09. 21:12) Orbán Express
  • cxc: Ez volt az első gondolatom ahogy pár nap különbséggel ÉK ban és Iránban is volt rengés :-) (2013.04.11. 17:56) Klasszikus összeesküvés elmélet?
  • Nomen Nescio: Én Európa erejét pont a sokszínű kultúrájában és nem a "globalomaszlagosított" olvasztótégelyben l... (2013.04.09. 21:23) Kétegyország
  • cxc: Megint belepofázom a saját magam hülyeségét :-) Elvégre én is hűséges olvasója vagyok a blogodnak... (2013.04.09. 15:47) Kétegyország
  • cxc: Csak annyira árnyalt amennyire árnyaltnak akarod látni. Próbáld meg elmagyarázni a gyerekednek, ho... (2013.03.25. 14:44) "Kétmagyarország" hány ország?
  • Utolsó 20

Szabadelvű kampányolás?

2009.04.07. 18:43 Nomen Nescio

A mai napon Fodor Gábor, Demszky Gábor és Boruzs András kézjegyével ellátott levelet kaptam sokad magammal, melyben megkérnek, hogy nevemmel és adataimmal kitöltve küldjem vissza részükre a kopogtatócédulát.

A rendelkezésemre bocsátott, díjmentesen visszaküldhető borítékba nem a kopogtatócédulát fogom beletenni, hanem egy levelet, melyben a fennebb nevezett urakkal tudatom, hogy az általuk folytatott politikai cirkusszal nem értek egyet, az mélységesen felháborít, és kikérem magamnak, hogy a szintén a postaládámban talált SZDSZ-es EP kampányanyagban egyenesen lefasisztáznak. Ezzel kimerítik a rágalmazás és becsületsértés fogalmát.

Mintha nem is az EP választás kampányanyagát tartanám a kezemben. Így néz ki a "...van-e 100001 budapesti szabad demokrata..." kezdetű szóróanyag.

A papíros nem kevesebbet állít, mint hogy aki nem rájuk szavaz, az szélsőjobboldali. Amit elsőre gondoltam, azt nem vetném papírra, nem tűrné a trágár kifejezéseimet a monitor.

Azt viszont el sem tudom képzelni, honnan veszik maguknak a bátorságot, hogy liberális demokrataként ők legyenek azok, akik a másként gondolkodókat megbélyegezve, kollektíven elítélve minősítsenek engem, jobboldali gondolkodású fővárosi lakost nem is burkoltan fasisztának, nyilasnak!

Ezt a levelet fogom válaszként visszaküldeni:

Tisztelt Fodor Gábor, Demszky Gábor és Boruzs András Urak, nem különben (a szórólap hátulján feltüntetett képviselő) Úr!

Önök, Szabad Demokrata létükre milyen alapon és jogon neveznek szélsőségesnek csak azért, mert nem az Önök liberális eszmerendszerét vallom? Bár azt gondolom, hogy amit Önök akár Budapesten, akár az országban, mint kormánykoalíciós partner tettek az megbocsáthatatlan, ennek ellenére -vagy ezzel együtt, visszautasítom, hogy fasisztának nevezzenek!

Követelem, hogy valótlan és minden alapot nélkülöző kijelentéseiket vonják vissza és azok miatt kérjenek bocsánatot!

Továbbá követelem azt is, hogy az Önök által folytatott mélységesen antidemokratikus napi politikát függesszék fel, és engedjenek utat a nyílvánvalóan szükségessé vált előrehozott választásoknak.

Szólj hozzá!

Címkék: kampány választás belpolitika ep

A bejegyzés trackback címe:

https://diszmagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr381052330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.