HTML

Díszmagyar - Az álhírgyár

Az oldalon található bejegyzések sajátos véleményt tükröznek, nem pártok vagy politikai csoportok kialakított véleményét mutatják be. Amennyiben az itt olvasottak további gondolatokat ébresztenek, írjon hozzászólást. Tegyen így akkor is ha véleménye nem egyezik a szerző véleményével!

InMemoriam

Nem Nem Soha!

Utolsó kommentek

  • cxc: A veszély a hegymenete optimalizált terepjáróban rejlik. Ha az ilyen szürke autó nagyobb átétbe k... (2014.04.09. 21:12) Orbán Express
  • cxc: Ez volt az első gondolatom ahogy pár nap különbséggel ÉK ban és Iránban is volt rengés :-) (2013.04.11. 17:56) Klasszikus összeesküvés elmélet?
  • Nomen Nescio: Én Európa erejét pont a sokszínű kultúrájában és nem a "globalomaszlagosított" olvasztótégelyben l... (2013.04.09. 21:23) Kétegyország
  • cxc: Megint belepofázom a saját magam hülyeségét :-) Elvégre én is hűséges olvasója vagyok a blogodnak... (2013.04.09. 15:47) Kétegyország
  • cxc: Csak annyira árnyalt amennyire árnyaltnak akarod látni. Próbáld meg elmagyarázni a gyerekednek, ho... (2013.03.25. 14:44) "Kétmagyarország" hány ország?
  • Utolsó 20

Ha Isten velünk, ki ellenünk?

2015.07.02. 17:07 Nomen Nescio

korona.jpg

Érdekesség:

A Magyar király, mint (egyetlen) apostoli király, vétójoggal bír a pápaválasztáson. Utoljára I. Ferenc József élt ezzel a jogával, így került a pápai állam élére a szabadkőműves hírében álló Rampolla bíboros helyett a később (1954 május 29.) szenté avatott X. Piusz pápa.

A valóság szeletei:

Az apostoli magyar király többek között a Szent Föld királya is. Így amikor azt mondom, hogy igazságot a Szent Korona Országainak és minden alattvalójának, akkor nem csak a Kárpát medence népeire gondolok, de például palesztin "testvéreinkre" is.

Következtetés:

Az apostoli magyar királyság nem csupán a magyarság kérdése, de a világ egyensúlyának tengelye (kellene, hogy legyen újra)!

Gondolatok:

A hozzám képest liberálisnak mondható ismerőseimtől gyakran megkapom, hogy a szentkoronás múltba révedezés sehová nem vezet. Igazuk van! Már abban a tekintetben, hogy a múltba révedő elme nem képes a jelen kérdéseivel foglalkozni. Ellenben azt is gondolom, hogy Magyarországnak és a Kárpát medence népeinek nincs, de még Európának is kérdéses a jövője a Szent Korona és a szakrális magyar királyság nélkül.

Csak vicces,

hogy akik az ismerőseim közül a magyar királyság helyreállítását a leginkább kritizálják/kinevetik azok mennek legnagyobb számban valamelyik európai királyságba a szép új élet reményében.

Aktualitás:

Falakat és kerítéseket már az ókorban is emeltek, és azóta tudjuk, hogy megkerülhetők, kijátszhatók és lerombolhatók, de akiket megállítani hivatottak azokat csak ideig-óráig tudják feltartóztatni.

Cui prodest?

Az irdatlan menekült áradat forrásai olyan országok, ahová az USA demokratizálni, rendet tenni, vagy a terrorizmus és/vagy a diktatúra ellen fellépni ment (pl Szíria, Libanon, stb.). Ezek a katonai beavatkozások látszólag rendre kudarccal, vagy eredménytelenül végződtek. Ugyanakkor kezd egyre inkább úgy tűnni, hogy korántsem a sikertelen stratégák irányítása alatt összeomló fegyveres kontingenseket látunk, ellenkezőleg! Kifejezetten sikeres destabilizációs folyamat kellős közepén vagyunk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://diszmagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr487589950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.