HTML

Díszmagyar - Az álhírgyár

Az oldalon található bejegyzések sajátos véleményt tükröznek, nem pártok vagy politikai csoportok kialakított véleményét mutatják be. Amennyiben az itt olvasottak további gondolatokat ébresztenek, írjon hozzászólást. Tegyen így akkor is ha véleménye nem egyezik a szerző véleményével!

InMemoriam

Nem Nem Soha!

Utolsó kommentek

  • cxc: A veszély a hegymenete optimalizált terepjáróban rejlik. Ha az ilyen szürke autó nagyobb átétbe k... (2014.04.09. 21:12) Orbán Express
  • cxc: Ez volt az első gondolatom ahogy pár nap különbséggel ÉK ban és Iránban is volt rengés :-) (2013.04.11. 17:56) Klasszikus összeesküvés elmélet?
  • Nomen Nescio: Én Európa erejét pont a sokszínű kultúrájában és nem a "globalomaszlagosított" olvasztótégelyben l... (2013.04.09. 21:23) Kétegyország
  • cxc: Megint belepofázom a saját magam hülyeségét :-) Elvégre én is hűséges olvasója vagyok a blogodnak... (2013.04.09. 15:47) Kétegyország
  • cxc: Csak annyira árnyalt amennyire árnyaltnak akarod látni. Próbáld meg elmagyarázni a gyerekednek, ho... (2013.03.25. 14:44) "Kétmagyarország" hány ország?
  • Utolsó 20

Szemérmes hírek - ezt nem állhatom meg szó nélkül

2008.12.22. 07:51 Nomen Nescio

Két család csapott össze

 

Dunaharasztin

 

MTI
| 2008. 12. 22., 00:12 | Frissítve: 7 órája

Két család között kitört viszály verekedéssé fajult vasárnap este a Pest megyei Dunaharasztin - erősítette meg az MTI értesülését a Pest megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese. Az első információk szerint Dunaharasztin két helyi család tagjai - mintegy 20-25 ember - összeverekedtek - közölte Beluzsárné Belicza Andrea. A rendőrség nem sokkal éjfél előtt vonult a helyszínre. Az MTI úgy tudja, két embernek lőtt sérülése van, míg egy személy karját megvágták.

Milyen családoknak van 20-25 tagja? A cikk szemérmesen csak ennyi jelzővel illeti a családokat. Ilyen hírek hallatán a kép is előttem van, ahogy a szotyihélyat köpködő asszonysereg körbeveszi a buzgón verekedő férfiakat. Tarka, hosszú szoknyákba bugyolált sértések jobbról - balról, csattanó pofonok és átkok. Aztán nekilódul a gyengébbnek nem mondható nem - hajat tépve, káromkodva.

Szólj hozzá!

Címkék: érdekesség szemérmes újságírás

A bejegyzés trackback címe:

https://diszmagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr68836168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása