HTML

Díszmagyar - Az álhírgyár

Az oldalon található bejegyzések sajátos véleményt tükröznek, nem pártok vagy politikai csoportok kialakított véleményét mutatják be. Amennyiben az itt olvasottak további gondolatokat ébresztenek, írjon hozzászólást. Tegyen így akkor is ha véleménye nem egyezik a szerző véleményével!

InMemoriam

Nem Nem Soha!

Utolsó kommentek

  • cxc: A veszély a hegymenete optimalizált terepjáróban rejlik. Ha az ilyen szürke autó nagyobb átétbe k... (2014.04.09. 21:12) Orbán Express
  • cxc: Ez volt az első gondolatom ahogy pár nap különbséggel ÉK ban és Iránban is volt rengés :-) (2013.04.11. 17:56) Klasszikus összeesküvés elmélet?
  • Nomen Nescio: Én Európa erejét pont a sokszínű kultúrájában és nem a "globalomaszlagosított" olvasztótégelyben l... (2013.04.09. 21:23) Kétegyország
  • cxc: Megint belepofázom a saját magam hülyeségét :-) Elvégre én is hűséges olvasója vagyok a blogodnak... (2013.04.09. 15:47) Kétegyország
  • cxc: Csak annyira árnyalt amennyire árnyaltnak akarod látni. Próbáld meg elmagyarázni a gyerekednek, ho... (2013.03.25. 14:44) "Kétmagyarország" hány ország?
  • Utolsó 20

Mese a politikai zanzáról, Demszky székéről és az amerikai zsidók peréről.

2010.02.17. 07:41 Nomen Nescio

A pszeudodemokrácia gyöngyszemei, és egy folyamatábra a modern népmesék világában.

Gyurcsány Ferenc ex miniszterelnök és Veres János ex pénzügyminiszter urakat bekérette a parlament Költségvetési Bizottsága meghallgatásra, a 2006. évi államháztartási be(nem)számolások(k) ügyében. Ők meg azzal a felszólalással nem mentek, hogy ez a meghallgatás a FIDESZ kampányának a része és ők, pontosabban a kijelentés gazdája Veres János nem vesz részt a FIDESZ kampányában.

"...Ha Ön azt kérdezi, hogy én tisztességesen boldogultam-e azon ahogy [? -szerk], azt mondom: Mi az hogy! Nagyon is!..." /Gy.F./

Ujságírói kérdésre Demszky Gábor, Budapest főpolgármestere azt válaszolta: "Igen, van politikai felelősségem a BKV ügy(ek)ben, de nem szerzem meg ellenfeleinek azt az örömöt, hogy lemondok." Ebben a ciklusban ebben a székben ülve marad.

Én meg azt kérdem: Nem lehetne székestül vinni a gyorskocsi utcába? Vittek el a fővárosból egy széknél többet is. 

Házkutatást tartott a Nemzeti Nyomozó Iroda a Zrinyi Miklós nemzetvédelmi Egyetem épületében. A nyomozati cselekmény folyamán őrizetbe vették az egyetem rektorát-aki a letartóztatásnak ellenált és dulakodás közben megsérült.

Az ügyről bővebb felvilágosítást a nyomozó hatóságok és a Honvédelmi tárca sem adott. A találgatások szerint SZ. János nyugalmazott ezredes, az egyetem leköszönő rektora zsarolási ügybe keveredett. Más források arról számoltak be, hogy egy a BKV/Metro botrány kapcsán nyomozati látókörbe került cég áll az ügy hátterében.

Vagy a tisztességben megőszült, dolgos hétköznapok után is kell a betevőre való, vagy ki tudja merre kanyarodik a BKV ügy elindította lavina az állami kifizetőmaffia ügyében. 

1773 milliárd forint értékű kértérítési igény iránt nyújtott be keresetet egy csoport a Magyar Államvasutak ellen, a zsidó deportálásokban nyújtott segítsége miatt.

Felhívjuk figyelmét, hogy a következőkben olvasható összefoglaló a fantázia műve, az minden megalapozott információt nélkülöz. Bármilyen egyezése a valósággal kizárólag a véletlen műve!

Érdekes találgatásokra ad alapot a fennebbi per, de előbb néhány tény:

Vegyünk egy vasuti közlekedési szolgáltatót, akit a megszálló csapatok köteleznek bizonyos szolgálatokra. A keresetben olvasható, állítólagosan a vasuttársaság alkalmazottai által elkövetett borzalmak semmivel nem alátámaszthatók. A Magyar Királyi Államvasutak a háború alatt sem fegyveres rendvédelmi szerv volt , így a szolgálatot teljesítő vasutasok aligha hordhattak fegyvert, amivel az utasokat csak úgy lelődözhették volna.

Másrészt történelmi tényekkel igazolható, hogy a deportáló szerelvények többnyire a Reichsbahn tulajdonában voltak.

Harmadrészt ma nem a MÁV -ami jogfolytonos utódja a MKÁV-nak, teljesíti a szolgáltatásokat, hanem leányvállalatai, melyek nem jogutódjai a Magyar Királyi Államvasutaknak.

Ugyanakkor az is kérdéses, hogy a MÁV felett van e joghatósága a chicagoi bíróságnak. A MÁV Zrt nem rendelkezik telephellyel az USA területén.

Kutatások folytak a háború után annak feltárására, hogy kit milyen kártérítés illet. Az akkori vasuttársaságnak egyik legnagyobb adósa a III. Birodalom volt. A tartozás azóta sincs rendezve, így ezt a pert ezzel a lendülettel akár utalhatnánk is Berlinbe.


Tételezzük fel, hogy a keresetet elfogadja a bíróság, amely rendelkezik joghatósággal a MÁV felett, a felperes bizonyítja a vádakat és a bíróság a kártérítést megítéli a keresetben meghatározott mértékben. Így aztán az amúgy is korrupciógyanús és legyengült MÁV egykettőre kikerül az állami tulajdonból, irányítását átveszik a holokauszt túlélők. A vagonokat átvezénylik a Szentföldre, ahol a(z elnyomott és megalázott) palesztin terroristákat (lakosságot) szállítják majd velük Izraeli büntetőtáborokba -vagy meg nem erősített források szerint Iránba. 

A már eddig is megszüntetett vasutvonalak számát tovább gyarapítják, az ott keletkező felesleges felszereléseket értékesítik, és az ebből származó hasznot a holokauszt károsultjaink képviselői felügyelnek. A felszedett sineket és beton talapokat a terrorizmus elleni küzdelem jegyében a Golán fensík bekerítésénél hasznosítják.

A Bajnai kabinet újonnan kinevezett Közlekedési Vasúti és Sztrájkügyi minisztere, Gaskó István arra szólítja fel a BKV és Magyar Államvasutak minden szabadlábon védekező vezetőjét, hogy a zökkenőmentes munkálatokat segítsék elő egy teljes, országos sztrájkkal. (Ugyanis a sineket sokkal könnyebb úgy felszedni, hogy azokon, és az azokat keresztező utakon nincs forgalom.)

E közben az Egyesült Államok átfogó katonai támadást indít Irán ellen. A nemzetközivé szélesedő konfliktus elöl menekülő közelkeleti lakosság egy része (izraeli) a viszonylag biztonságos Kárpát medence területére érkezik és telepedik le.

Ezalatt Magyarországon a per kapcsán tovább éleződő antiszemitizmus és a társadalmi feszültségek miatt kirobbanó zavargások indokolttá és szükségessé teszik az ENSZ békefenntartó és INKAL csapatok bevezénylését.  Sólyom László köztársasági elnököt -akit politikai elfogultsággal vádolnak, az ENSZ BT tiltakozása ellenére őrizetbe veszi az ideiglenesen hazánkban állomásozó INKAL haderő főparancsnoksága. Bajnai Gordon miniszterelnök kihirdeti a szükségállapotot és átveszi a magyar haderők főparancsnoki tisztét.

A Zrinyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetemen formálódó ellenállási góc felszámolásával és az ellenállás vezetőjének -SZ. János nyugalmazott ezredes félreállításával elhárul a potenciális belső akadály a hatalomátvétel, pontosabban a hatalommegtartás útjából.

A Szükségállapottal egyidőben országos kijárási tilalmat rendel a miniszterelnök. Az események következtében az áprilisi válsztások időpontját, a törvényes rend helyreállításáig, bizonytalan időre elhalasztják. Így az ügyvezető kormány képviseli a Magyar Államiságot.

Budapest megnyitja első világszinvonalú Atombunkerét, mely a Keleti pályaudvartól Kelenföldi pályaudvarig húzódik a város alatt. A kormány ezzel egyidőben igazolja a döbbenetes költségterhet jelentő beruházás jogosságát, bár azt elismeri, hogy a metró üzem még nem készült el. Ugyanakkor a jelenlegi helyzetben ez még egyszerűbbé teszi az elkészült alagutak használatát.


Saját magam tartózkodom bármiféle spekulációtól. Elhatárolódom mindazoktól, akik indulatokat szítanak, hogy önző és aljas politikai céljaikat elérjék. Továbbá kijelentem, hogy az írás tartalmával nem értek egyet, annak állításait nem vallom, azokkal nem azonosulok, következtetéseit nem hiszem el.

Szólj hozzá!

Címkék: izrael álhír összeesküvés elmélet katasztrofavédelem modern mese

A bejegyzés trackback címe:

https://diszmagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr861765315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása