HTML

Díszmagyar - Az álhírgyár

Az oldalon található bejegyzések sajátos véleményt tükröznek, nem pártok vagy politikai csoportok kialakított véleményét mutatják be. Amennyiben az itt olvasottak további gondolatokat ébresztenek, írjon hozzászólást. Tegyen így akkor is ha véleménye nem egyezik a szerző véleményével!

InMemoriam

Nem Nem Soha!

Utolsó kommentek

  • cxc: A veszély a hegymenete optimalizált terepjáróban rejlik. Ha az ilyen szürke autó nagyobb átétbe k... (2014.04.09. 21:12) Orbán Express
  • cxc: Ez volt az első gondolatom ahogy pár nap különbséggel ÉK ban és Iránban is volt rengés :-) (2013.04.11. 17:56) Klasszikus összeesküvés elmélet?
  • Nomen Nescio: Én Európa erejét pont a sokszínű kultúrájában és nem a "globalomaszlagosított" olvasztótégelyben l... (2013.04.09. 21:23) Kétegyország
  • cxc: Megint belepofázom a saját magam hülyeségét :-) Elvégre én is hűséges olvasója vagyok a blogodnak... (2013.04.09. 15:47) Kétegyország
  • cxc: Csak annyira árnyalt amennyire árnyaltnak akarod látni. Próbáld meg elmagyarázni a gyerekednek, ho... (2013.03.25. 14:44) "Kétmagyarország" hány ország?
  • Utolsó 20

A hazugság akkor is hazugság, ha százszor elhazudjuk!

2010.04.23. 15:19 Nomen Nescio

Elkezdődött a MÁV elleni, a chikagoi testvéreink, egykori honfitársaink leszármazottai által indított bohózat per. Arról most ne beszéljünk, hogy az egyik egyesült amerikai állam egyik városának egyik központi kerületi bíróságának miféle joghatósága lehet egy szuverén európai állam felett. Már az ötlet is abszurd! Ugyan is a MÁV az állam tulajdona, aki a MÁV-ot perli kártérítésre, az végül is az államtól remél fizetséget... 

Mellesleg ha már pör: Nem hiszem, hogy el lehet tekinteni attól a vitathatatlan ténytől, hogy a vizsgált időszakban Magyarország idegen megszállás alatt volt. Idegen katonai csapatok parancsoltak, rendelkeztek, ítélkeztek. Ezt a pert ezzel a lendülettel tovább is utalhatjuk Németországba!

A háború után az akkori magyar vezetőket az ilyen-olyan jogi alapokkal rendelkező népbíróságok ítéletei folytán kivégezték... De micsoda népbíróságok voltak azok?

A kormány 1945. március 29-én a Német Birodalom területére menekült, ahol tagjai mind fogságba estek. A háború végeztével az Ausztriában öngyilkosságot elkövető Jurcsek Béla és a megszökött és később a nyugati nyilas emigrációt vezető Henney Árpád kivételével a kormány minden tagját Magyarországra szállították és népbíróság elé állították. Hellebronth Vilmost és Szakváry Emilt életfogytig tartó kényszermunkára, míg a többieket kötél általi halálra ítélték.

Wikipedia

 

Máig ható, a magyar társadalom egységét sújtó hullámokat vetett, hogy a bűnösöket felkutató politikai rendőrséget a zsidó származású kommunista Péter Gábor vezette és a rendőrséghez másokkal együtt sokan csatlakoztak a túlélő magyar zsidók közül, akiknek családjával, ismerőseivel a háború idején borzalmak történtek. Mindezek miatt sokak számára úgy tűnhetett, hogy a felelősségre vonás nem más, mint a zsidók bosszúja, amihez a kommunisták által elkövetett törvénytelenségek és megfélemlítés tudata társult.

Wikipedia

A Párizsi béke értelmében hazánkat jóvátételre kötelezték, amelyet Magyarország teljesít/teljesített. Annak mértékét ugyan lehet vitatni, lehet sokallani, keveselni, de a tényen nem változtat. Magyarország megfizetett olyan bűnökért, amiket vagy elkövetett, vagy nem... Arról ne feledkezzünk meg, hogy a Magyar Királyi Honvédség a kommunista Szovjetunióval állt hadban.

Párizsi békeszerződés – A II. világháború győztes hatalmai és Magyar or szág képviselői által 1947. febr. 10-én aláírt, és a magyar törvénytárba 1947. júl. 16-án becikkelyezett okmány. A magyar reményekre rácáfolva vissza állította az 1920-as, ún. trianoni határokat, sőt Pozsonnyal szemben további három falut adott át Csehszlovákiának. A hadsereg létszámát 65 ezer főben, a harci repülőgépek számát 70 db.-ban maximálta. Helybenhagyta a fasiszta és revizionista szervezetek feloszlatását, s kimondta, hogy ilyenek a továb­biakban sem alakulhatnak. Az okozott háborús károk megtérítése céljából 300 millió USA-dollár összegű jóvátétel fizetésére kötelezte Magyarországot. Ennek kétharmada a Szovjetuniót, egyharmada Csehszlo vákiát és Jugosz­láviát illette. A Párizsi békeszerződés életbelépésével a Szövetséges Ellen­őrző Bizottság feloszlott, és nemzetközi jogi szempontból Magyarország visszanyerte függetlenségét. Tekintettel a szovjet katonai meg szál lás foly­tatódására és az ország fokozatos szovjetizálására a valóságban mindazon­által nem a szuverenitás visszaszerzése, hanem annak teljes elvesztése következett be. Az Egyesült Nemzetek Szervezete Magyarország tagfelvételi kérelmét – más kelet-európai országokéval együtt – ezért éveken át halo­gatta, s csak 1955-ben, a Sztálin halála után kezdődő enyhülés légkörében bírálta el kedvezően.

Magyar Virtuális Enciklopédia

Ehhez képest egy mai állami vállalattal szemben indított per a józan észnek és mindennek ellent mond! És mégis lehet ilyen -úgy tűnik...

Az alapvetés egyszerű. Amerikai szövetségesünk megunta a pénzéhes Izrael feneketlen katonai (Palesztína felszámolására és az arab világ megosztására irányuló) kiadásainak finanszírozását. Így aztán más bevételi forrás felé kell orientálódnia az agresszív ifjú államnak.

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer a holokauszt (soá). Tagadni bűn! Azt persze el sem tudom képzelni miből élne jól, munka nélkül Izrael, ha nem történt volna meg a vészkorszak? Mihez kezdtek volna, ha nem kapott volna a soha nem létezett állam írdatlan pénzeket jóvátétel címén a világtól? Arról most ne is beszéljünk, hogy mit engedhetnek meg maguknak és mit nem... Az elapadó amerikai csapok helyett újakat kell nyitni. Grűn és Kohn összedugták amijük van, és a fejüket is, hogy lehetne a holokauszt csontról még egy vaskosabb bőrt lehúzni?

Akinek van cipője, annak ruhája is van. Akinek van ruhája, annak zsebórája van. Akinek van zsebórája, az kőházban lakik. Aki kőházban lakik, annak vannak bútorai. Akinek vannak bútorai, annak vannak dísztárgyai. Akinek dísztárgyai vannak, annak festményei is vannak. Akinek vannak festményei, annak aranya is van. Akinek van aranya, annak bankszámlája van. Akinek bankszámlája van, annak van részvénye. Akinek részvénye van, az tulajdonos egy bankban. A banktulajdonosok vagyonos emberek. Akitől elvettek egy pár cipőt, annak (vissza?) jár a vagyon!

Elő kell venni azokat az országokat, amelyek elismerték a felelősségüket és a nemzetközi békék és szerződések értelmében eddig is jóvátételt fizettek. Tették mindezt a polgárok pénzéből. Ha már elismerte egy állam a bűnösségét, akkor újabb bűnökkel is meg lehet vádolni az országot, államot, közvetve egy egész nemzetet kollektíven bűnösséggel vádolva. Hatvanhat évvel az események után!

Azon azért érdemes egy pillanatig -ha nem is tovább, elgondolkodni, hogy mekkorát nyerítenének a fehér házban Washingtonban, ha mondjuk egy független teheráni bíróságra, szomáliai és más fekete afrikai származású túlélők által bemyújtott kereset alapján a taláros testület az évszázados kifosztás (vagyoni és nem vagyoni károkra) valamint emberkereskedelem és rabszolga munkára kényszerítésre hivatkozva dollár triliárdok megfizetésére kötelezné az USA mindenkori kormányát...

Legyünk földhöz ragadtabbak és vegyünk példákat a magyar történelemből.

Pereljük be Németországot, Franciaországot és a Vatikánt, mert az 1241-42. évi mongol és társ népei által végrehajtott rablóhadjáratban -melyben az ország lakosságának a fele, vagyonának 70%-a megsemmisült, elfelejtettek segítséget nyújtani. A szlávokat különösen is perelhetjük, hiszen kifejezett segítségükkel voltak képesek a hódító mongol seregek a kárpátokon átkelni.

Következő perünkben vegyük elő Ausztriát, Németországot és Franciaországot, Illetve a Vatikánt, mert mintegy 150 évig elfelejtettek segíteni hazánknak a török elleni harcokban.

Ugorjunk és pereljük Ausztriát és Oroszországot következőként, mert az 1848-49-es szabadságharc után szétverték az éledező magyar öntudatot.

Pereljük be Franciaországot, mert a Magyar öntudat felmorzsolásának módját -a múlt eltörlését ők találták ki.

Pereljük be Ausztriát a napjainkig rólunk elterjedt hazugságért a finnugor elméletért, és elhazudott múltunkért.

Pereljük be Nagy-Britanniát, Franciaországot, Olaszországot, mert Trianonban elfogadhatatlan ítéletet írattak alá hazánkkal.

Pereljük be Az Egyesült Államokat, Angliát, mert a második világháború után tétlenül nézték végig, ahogy hazánk szuverenitását vesztve a szovjet uralma alá került.

Pereljük be az akkor már felszabadult Európát és Amerikát, mert '56-ban közönyösen és a segítségnyújtás legkisebb szándéka nélkül nézték végig, ahogy egy függetlenségre vágyó nemzet kűzd a kommunista terrorral.

Pereljük be Oroszországot, a Gulágon és más táborokban illetve a koncepciós perek politikai ítéleteinek következtében életüket vesztett magyarokért. Az elrabolt 44 évért, a Rákosi diktatúráért és a Kádár korszakért.

Ilyen és hasonló pereket el lehetne-e képzelni a demokratikus és a népek egyenlőségére alapozott világban? De a holokauszt túlélők pereitől valahogy mégsem lepődik meg az edzett nagyvilág...

A MÁV per egyébiránt annyira nem is meglepő egy olyan nép fiaitól, akik szent könyveikre és a kizárólag abban szereplő 2000 évvel korábbi történelemre hivatkozva követeltek maguknak területet egy másik állam helyén... Nem csak követeltek, de meg is kapták, az őslakosokat kiűzték, tűzzel vassal és ne feledkezzünk meg róla: a világon elsőként[!] terrorizmussal harcoltak Palesztínában a Palesztínok ellen... Aztán koncentrációs táborba zárták őket, miközben szemük előtt bitorolták el azok hajdani földjeikett.

Aztán saját megteremtett démonaikat sikerrel importálták előbb az amerikai nagytesónak, aztán lassacskán az egész világnak is. Indulatokat, félelmeket keltenek, miközben saját aljas és önző érdekeiket követve manipulálják a világot. Jobbról üt: nekem fütyöl. Balról üt: nekem fütyöl. Menjetek Isten hírével!

Szólj hozzá!

Címkék: szemérmes újságírás

A bejegyzés trackback címe:

https://diszmagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr961945662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása