HTML

Díszmagyar - Az álhírgyár

Az oldalon található bejegyzések sajátos véleményt tükröznek, nem pártok vagy politikai csoportok kialakított véleményét mutatják be. Amennyiben az itt olvasottak további gondolatokat ébresztenek, írjon hozzászólást. Tegyen így akkor is ha véleménye nem egyezik a szerző véleményével!

InMemoriam

Nem Nem Soha!

Utolsó kommentek

  • cxc: A veszély a hegymenete optimalizált terepjáróban rejlik. Ha az ilyen szürke autó nagyobb átétbe k... (2014.04.09. 21:12) Orbán Express
  • cxc: Ez volt az első gondolatom ahogy pár nap különbséggel ÉK ban és Iránban is volt rengés :-) (2013.04.11. 17:56) Klasszikus összeesküvés elmélet?
  • Nomen Nescio: Én Európa erejét pont a sokszínű kultúrájában és nem a "globalomaszlagosított" olvasztótégelyben l... (2013.04.09. 21:23) Kétegyország
  • cxc: Megint belepofázom a saját magam hülyeségét :-) Elvégre én is hűséges olvasója vagyok a blogodnak... (2013.04.09. 15:47) Kétegyország
  • cxc: Csak annyira árnyalt amennyire árnyaltnak akarod látni. Próbáld meg elmagyarázni a gyerekednek, ho... (2013.03.25. 14:44) "Kétmagyarország" hány ország?
  • Utolsó 20

Hova tovább? (kommentek)

2010.04.26. 09:38 Nomen Nescio

Fejléc kommentár...

A kétharmados többség veszélyes lehetőség, amellyel lehet jól és rosszul élni. Az MSZP nem abban érdekelt, hogy a Fidesz rosszul kormányozzon, éppen ezért nem kíván senkinek a nyakába lihegni, de minden lehetséges eszközzel készteti, ösztönzi, ha lehet, belekényszeríti a pártot a jó kormányzásba és a demokrácia tiszteletére -Lendvai Ildikó MSZP (lemondott elnöke).

Igen, a több, mint 68%-os felhatalmazásra szavazó Magyar állampolgárok máshogy képzelik a demokráciát, mint az MSZP. Független demokráciánk ünnepeit kordonok nélkül, könnygázgránátok és véres megtorlások nélkül képzeljük el. Szervezett és üzemszerű kormányzati lopások nélkül képzeljük el.

Vona Gábor (JOBBIK) ígérete: Meglepetést okozunk! A Jobbik óriási meglepetést okoz majd a magyar Országgyűlésben, olyat, amelyet ez az ország már nagyon régen nem látott.

Feltörik a kakukktojás, és meglepődünk mi kandikál majd ki belőle?

Schiffer András (LMP): nem biodíszletek szeretnének lenni a Parlamentben, és nem is a lövészárokból fognak politizálni.

Valóban ideje volna az árkokat betemetni, a gyűlölködésnek véget vetni egyszer s mindenkorra. Ideje kidugni fejünket a megkeseredett sáncaink felett és körbenézni, mivé lettél hazánk! Mivé tettek nyolc év alatt hazúg uraid? A hazugságbeszédek és gyűlöletkeltő manipulációk kora, reméljük végleg, lejárt a Magyar Parlamentben!

Az elmúlt nyolc év kormányzati (politikai, gazdasági és morális) tevékenységével elégedetlen választók döntöttek. A döntés értelmében a választásra jogosultak nagyrésze elsöprő erejű felhatalmazással bízta meg a FIDESZ-KDNP pártszövetséget a jövő építésére.

Ma már nem kérdés az irány, nem kérdés a mérték, de még csak most jönnek az igazán fontos kérdések:

  • Hogyan tud élni azzal a lehetőséggel a leendő kormány, amit kapott?
  • Hogyan tudja visszaadni a magyar emberek hitét magyarságunkban, kultúránkban?
  • Hogyan tud életerős, működőképes gazdaságot építeni?
  • Hogyan tudja megállítani a megállíthatatlannak tűnő korrupciót?
  • Hogyan tudja megvédeni még meglévő értékeinket és új értékeket hogyan teremt?
  • Hogyan tud régi szövetségeket megerősíteni, és újakat kötni a népek színpadán?
  • Hogyan tud olyan jövőképet adni, amiért minden magyar együtt dolgozhat?
  • Hogyan bíztatja a családokat, hogy gyermeket vállaljanak?
  • Hogyan adja vissza a magyar oktatás elveszett jó hírét?

Számtalan dolog jut még eszembe, de a végső kérdés, hogy lesz-e olyan világ, amiben legfontosabb kérdésünk ez lesz: Hogyan tudunk mi, magyar emberek a magunk lehetőségeihez és képességeinkhez mérten a lehető legtöbbet tenni az országért, a jövőért és saját magunkért?!

Szólj hozzá!

Címkék: jövő választás külpolitika belpolitika

A bejegyzés trackback címe:

https://diszmagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr231952001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása