HTML

Díszmagyar - Az álhírgyár

Az oldalon található bejegyzések sajátos véleményt tükröznek, nem pártok vagy politikai csoportok kialakított véleményét mutatják be. Amennyiben az itt olvasottak további gondolatokat ébresztenek, írjon hozzászólást. Tegyen így akkor is ha véleménye nem egyezik a szerző véleményével!

InMemoriam

Nem Nem Soha!

Utolsó kommentek

  • cxc: A veszély a hegymenete optimalizált terepjáróban rejlik. Ha az ilyen szürke autó nagyobb átétbe k... (2014.04.09. 21:12) Orbán Express
  • cxc: Ez volt az első gondolatom ahogy pár nap különbséggel ÉK ban és Iránban is volt rengés :-) (2013.04.11. 17:56) Klasszikus összeesküvés elmélet?
  • Nomen Nescio: Én Európa erejét pont a sokszínű kultúrájában és nem a "globalomaszlagosított" olvasztótégelyben l... (2013.04.09. 21:23) Kétegyország
  • cxc: Megint belepofázom a saját magam hülyeségét :-) Elvégre én is hűséges olvasója vagyok a blogodnak... (2013.04.09. 15:47) Kétegyország
  • cxc: Csak annyira árnyalt amennyire árnyaltnak akarod látni. Próbáld meg elmagyarázni a gyerekednek, ho... (2013.03.25. 14:44) "Kétmagyarország" hány ország?
  • Utolsó 20

AH -vé nélkül

2010.05.27. 16:32 Nomen Nescio

A nemzetbiztonsági bizottsági meghalgatást csont nélkül vették a miniszterjelöltek. Martonyi János és Pintér Sándor. Mondjuk ez várható volt.

Hírek tekintetében el vagyok maradva. Arról is csak nemrég hallottam, hogy a ma NBH néven működő szolgálatot AVH-ra keresztelte át az új kormány. Gondolom a korábbi vélt, vagy valós kompromittálódás miatt. Mondjuk az AVH -miszerint Alkotmányvédelmi Hivatal, nem a legszerencsésebb név. Egy fokkal jobb, ha AH lesz a neve. Így legaláb hasonló mozaikszót képeztek az elhárításnak, mint a hírszerzésnek (IH).

Az mondjuk engem kicsit aggaszt, hogy az elhárítás a BM alá kerül majd. Bár, ha az ellen nincs kifogásom, hogy a hírszerzés meg a külügyhöz, akkor ezzel sem lehetne elvben. A katonai titkosszolgálat eddig is a szakminisztérium alá tartozott, ott nem lesz változás.

Gondolom, hogy most -bár azt ígérte a leendő miniszter, hogy költségvetlési és belső felépítési átszervezés nem lesz -nyilván a felső vezetés lecserélésétől eltekintve, csak az arculatot kell megcsinálni. Logo, párdon: címer, fejlécek, igazolványok, mittom még mi. Vajon mi lesz az NBH címerrel? Tudniillik abban egy turulmadár látható. Bár ez a honvédségre és néhány intézményére is igaz.

Szólj hozzá!

Címkék: választás belpolitika szép új világ

A bejegyzés trackback címe:

https://diszmagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr472035840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása