HTML

Díszmagyar - Az álhírgyár

Az oldalon található bejegyzések sajátos véleményt tükröznek, nem pártok vagy politikai csoportok kialakított véleményét mutatják be. Amennyiben az itt olvasottak további gondolatokat ébresztenek, írjon hozzászólást. Tegyen így akkor is ha véleménye nem egyezik a szerző véleményével!

InMemoriam

Nem Nem Soha!

Utolsó kommentek

  • cxc: A veszély a hegymenete optimalizált terepjáróban rejlik. Ha az ilyen szürke autó nagyobb átétbe k... (2014.04.09. 21:12) Orbán Express
  • cxc: Ez volt az első gondolatom ahogy pár nap különbséggel ÉK ban és Iránban is volt rengés :-) (2013.04.11. 17:56) Klasszikus összeesküvés elmélet?
  • Nomen Nescio: Én Európa erejét pont a sokszínű kultúrájában és nem a "globalomaszlagosított" olvasztótégelyben l... (2013.04.09. 21:23) Kétegyország
  • cxc: Megint belepofázom a saját magam hülyeségét :-) Elvégre én is hűséges olvasója vagyok a blogodnak... (2013.04.09. 15:47) Kétegyország
  • cxc: Csak annyira árnyalt amennyire árnyaltnak akarod látni. Próbáld meg elmagyarázni a gyerekednek, ho... (2013.03.25. 14:44) "Kétmagyarország" hány ország?
  • Utolsó 20

Beszélgetések emlékére

2010.12.07. 08:30 Nomen Nescio

Az utóbbi pár hónapban módom nyílt sok tiszta szívű, nyílt lelkű magyarral beszélni. Sokat vitáztunk a haza, a nemzet sorsán. Ma a legnagyobb feladatnak azt látom, hogy visszaállítsuk szilárd hitünket a jövőben. legelőször is nem feladatunk a határrevízió, de mindennél fontosabb a szilárd erkölcs megteremtése legalább a csonka országban. A belső tartás vissza erősítése olyan kötelességünk, amit a jövő (magyar) nemzedékei joggal kérnek majd számon rajtunk. Ez népünk és nemzetünk fennmaradásának alapja.

Hogy a Kárpát medence egy és oszthatatlan, az történelmi tény. de hogy ezt az Istentől nekünk rendelt földet a jövőben is a magyar szellem és kultúra irányítja, az kizárólag rajtunk múlik. A török hódoltság idején a mainál is kisebb volt országunk, de az együvé tartozást akkor kétségbe senki nem vonta. Ma elsődleges feladatunk megteremteni azt a kulturális közösséget, mely ezt ugyanilyen szilárdan hiszi és vallja.

Hogy a Kárpát medence egy és oszthatatlan, az az Isten bizonyosságával egyenlő. De hogy a jövőben ezt a Szent földet ki uralja, csak rajtunk áll! Mindenek eleőtt szent küldetésünk, hogy az ezredéves törvényes rendet helyreállítsuk csonka hazánkban. Hogy az erkölcsöt visszahelyezzük a kitekerhető jog fölé, hogy az ember értékeit visszahelyezzük a gazdasági érdekek fölé, hogy a föld szentségét visszaadjuk a pillanatnyi haszon helyett.

A gazdaság és politika csalfa útvesztői helyett meg kell szilárdítanunk ősi hitünket, értékeinket, és tisztába kell jöjjünk küldetésünkkel. Ha nem így teszünk, néhány nemzedék múlva elhal a magyar kultúra, a magyar szó is. Kivész egy ősi nép és a benne kódolt bölcsesség. A pillanatnyi anyagi érdek és az ősi szellem csatája ez. A túlélés csatája, amelyet ha nem nyerünk meg, elvész minden tudásunk és bölcsességünk.

De vigyázzunk! Ez a bölcsesség nem a gőgre, a haszonelvűségre, az ingatag nyereségre épül, hanem a kontinuuitásra. Nem a nemzetiségi különbségekre, hanem a Kárpát medence sokszínűségében rejlő erőre. Ne veszítsük el szemünk elől a velünk együtt élő népek kódolt tudását, mert azzal magunkat szegényítenénk le az elvárt globalista szintre.

Mi, akik a bíbliai idők előtti tudást hordozzuk, tudjuk, hogy az újabb tudásokra szükségünk van. De tudjuk azt is, hogy az Emberiség egyetemes túlélése megköveteli a bennünk, nyelvünkben és génjeinkben kódolt bölcsességet is. A magyarság megmaradása nem egy nép életben maradásáról szól, hanem az emberi faj túléléséről. A jövőről, a közös jövőnkről!

Szólj hozzá!

Címkék: választás

A bejegyzés trackback címe:

https://diszmagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr502498710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása