HTML

Díszmagyar - Az álhírgyár

Az oldalon található bejegyzések sajátos véleményt tükröznek, nem pártok vagy politikai csoportok kialakított véleményét mutatják be. Amennyiben az itt olvasottak további gondolatokat ébresztenek, írjon hozzászólást. Tegyen így akkor is ha véleménye nem egyezik a szerző véleményével!

InMemoriam

Nem Nem Soha!

Utolsó kommentek

  • cxc: A veszély a hegymenete optimalizált terepjáróban rejlik. Ha az ilyen szürke autó nagyobb átétbe k... (2014.04.09. 21:12) Orbán Express
  • cxc: Ez volt az első gondolatom ahogy pár nap különbséggel ÉK ban és Iránban is volt rengés :-) (2013.04.11. 17:56) Klasszikus összeesküvés elmélet?
  • Nomen Nescio: Én Európa erejét pont a sokszínű kultúrájában és nem a "globalomaszlagosított" olvasztótégelyben l... (2013.04.09. 21:23) Kétegyország
  • cxc: Megint belepofázom a saját magam hülyeségét :-) Elvégre én is hűséges olvasója vagyok a blogodnak... (2013.04.09. 15:47) Kétegyország
  • cxc: Csak annyira árnyalt amennyire árnyaltnak akarod látni. Próbáld meg elmagyarázni a gyerekednek, ho... (2013.03.25. 14:44) "Kétmagyarország" hány ország?
  • Utolsó 20

Politikai földrajz

2010.12.12. 09:12 Nomen Nescio

Hamarosan Magyarország lesz az EU soros elnöke, majd ezt követően Lengyelország. A BBC kommentárja úgy vezette fel az erről szóló híradást, hogy egy európa peremén lévő kis ország tölti majd be ezt a tisztet. Nos...

Minden bizonnyal egészen más földrajzot ismer a kommentár írója, mint én. Ugyanis nekem úgy tűnik, hogy európa peremén Anglia, Spanyolország stb található.

Minden bizonnyal a besorolásunk téves egy kissé. Jobban mondva politikai vaksággal sújtott. Túl azon, hogy Európában az egyetlen, minden határunkon önmagunkkal határos ország vagyunk, Európa minden irányban jelentős földrajzi kiterjedéssel vesz körbe minket. Jobbára a Kárpát medence európa szíve, önmagában egyedül alkotja középeurópát.

Igen, itt kezdődik a revízió! Helyre kell tenni a fejekben a dolgokat. Helyre kell billenteni értékítéletünkben, értékrendünkben az egyensúlyt, hogy azt a valóságban is vissza tudjuk állítani.

Minden versenysportoló tudja, hogy a felkészülése, edzés és kitartó munka ellenére a verseny fejben dől el! Ha merünk nagyok lenni, azzal már félig meg is nyertük az életbenmaradás versenyét! Nézz rá Európa térképére és értsd meg: Hazáda az egyetlen stabil pont Európa szívében. Minden más csak történelmi ámítás, csalás, szemfényvesztés!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://diszmagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr442510285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása