HTML

Díszmagyar - Az álhírgyár

Az oldalon található bejegyzések sajátos véleményt tükröznek, nem pártok vagy politikai csoportok kialakított véleményét mutatják be. Amennyiben az itt olvasottak további gondolatokat ébresztenek, írjon hozzászólást. Tegyen így akkor is ha véleménye nem egyezik a szerző véleményével!

InMemoriam

Nem Nem Soha!

Utolsó kommentek

  • cxc: A veszély a hegymenete optimalizált terepjáróban rejlik. Ha az ilyen szürke autó nagyobb átétbe k... (2014.04.09. 21:12) Orbán Express
  • cxc: Ez volt az első gondolatom ahogy pár nap különbséggel ÉK ban és Iránban is volt rengés :-) (2013.04.11. 17:56) Klasszikus összeesküvés elmélet?
  • Nomen Nescio: Én Európa erejét pont a sokszínű kultúrájában és nem a "globalomaszlagosított" olvasztótégelyben l... (2013.04.09. 21:23) Kétegyország
  • cxc: Megint belepofázom a saját magam hülyeségét :-) Elvégre én is hűséges olvasója vagyok a blogodnak... (2013.04.09. 15:47) Kétegyország
  • cxc: Csak annyira árnyalt amennyire árnyaltnak akarod látni. Próbáld meg elmagyarázni a gyerekednek, ho... (2013.03.25. 14:44) "Kétmagyarország" hány ország?
  • Utolsó 20

Szent Korona -33 év

2011.01.10. 08:42 Nomen Nescio

 

Tegnap volt a Szent Korona hazatérésének 33. évfordulója.

Ha nagyon bele szeretnék bonyolódni szakrális fejtegetésekbe azt is mondhatnám, hogy Krisztusi kor. de folytassuk csak az analógiát. Hogy a megfeszített korona feltámadását, vagy elbukását éljük majd meg, nem csak rajtunk múlik. Hiszem, hogy semmi nem történik véletlenül. Jézus kereszthalála szükségképpen következik be, hogy földi küldetését átvehesse igazi vállalása, az emberiség megmentése. Következésképp szükséges Júdás árulása, hogy az eleve elrendeltetett beteljesüljön.

A Szent Korona maga Magyarország. Jelképezi határainkat, és megtestesít minden múltban, jelenben, és a jövőben ide születőt. A Szent Korona tanítása nem megkérdőjelezhető, nem megszavazható és nem elnémítható bölcsesség. Hordozza ezer éves államiságunkat és öröktől való létünk értékeit. A Szent Korona nem lehet divat, így értékei sem mehetnek ki a divatból.

Hiszek a Szent Korona feltámadásában, ahogy hiszek Magyarország feltámadásában is. Nekünk magyaroknak nem lehet és nincs is más utunk a jövőbe, csak az ősi értékeinkre épített, erős erkölcsi alapokon nyugvó, Szent Koronából fakadó alkotmány helyreállítása. Hiszem és vallom, hogy a Szent Korona tanítása egyetemes, így abból nem fakadhat sem diszkrimináció, sem gyűlölet. Mária Országának jelmondata: Bizalom az ősi erényben kifejezi. A Szent Korona szuverenitása kifejezi a Kárpát medence népeinek önrendelkezéshez való jogát, a Kárpáthaza egységének sérthetetlenségét és az együttélésből eredő felvirágzást. Ahogy az utóbbi ezer évben számtalanszor megtörtént, úgy megtörténhet ma is e szentség szétáradása szeretett hazánkban.

Ez az egyetemes szeretetben nyugvó szentség nem válogat alattvalói között. Kiterjedése nem választható, nem visszautasítható, nem megkérdőjelezhető. Működése ugyan időlegesen gátolható, hatása gyengíthető, de meg nem állítható, ereje munkálkodik és alakítja belső világunkat.

Nekünk, akik ezekben a nehéz időkben a Kárpát medencében, vagy a világban máshol magyarnak születtünk, nincs más feladatunk, mint a Korona szentségének hirdetése és tanításainak megismerése, továbbadása és mindennapjaink kifordult világának helyreállítása az ősi útmutatás alapján. Nehéz, de gyönyörűséges kereszt ez, mely nyomja vállunkat!

Szerezzük vissza hazánkat boldogságban és áldott állapotban. Isten annak idején mondott valami olyat, hogy szaporodjatok és sokasodjatok. Hölgyeim és Uraim, Tessenek házasodni és az isteni parancs édes terhét felvállalva benépesíteni hajdani szép országunk kies vidékeit!

Statisztikai felmérések igazolják, hogy vészesen fogyunk! Beszélhetünk oktatásról, gazdaságról, mindenfélékről, de néhány évtizeden belül olyan mértékűvé válik a népességfogyás, amit igen bajos lesz majd visszafordítani. Tessék szép magyar lányokat választani uraim a végekről. Hölgyek, délceg daliák nem csak csonka országunkban fellelhetők!

De szép is volna, ha a Tátrától Belgrádig, Burgellandtól Kárpátaljáig újra megsokasodna a magyar szó...

(innen idézve)

Aláírásával csatlakozhat azokhoz, akik kívánják a jogfolytonosság helyreállítását és a Szent Korona tanításában gyökerező Történelmi Alkotmányunk visszaállítását.

Már csatlakoztak

Magyarnak lenni büszke kötelesség.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://diszmagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr882573373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása