HTML

Díszmagyar - Az álhírgyár

Az oldalon található bejegyzések sajátos véleményt tükröznek, nem pártok vagy politikai csoportok kialakított véleményét mutatják be. Amennyiben az itt olvasottak további gondolatokat ébresztenek, írjon hozzászólást. Tegyen így akkor is ha véleménye nem egyezik a szerző véleményével!

InMemoriam

Nem Nem Soha!

Utolsó kommentek

  • cxc: A veszély a hegymenete optimalizált terepjáróban rejlik. Ha az ilyen szürke autó nagyobb átétbe k... (2014.04.09. 21:12) Orbán Express
  • cxc: Ez volt az első gondolatom ahogy pár nap különbséggel ÉK ban és Iránban is volt rengés :-) (2013.04.11. 17:56) Klasszikus összeesküvés elmélet?
  • Nomen Nescio: Én Európa erejét pont a sokszínű kultúrájában és nem a "globalomaszlagosított" olvasztótégelyben l... (2013.04.09. 21:23) Kétegyország
  • cxc: Megint belepofázom a saját magam hülyeségét :-) Elvégre én is hűséges olvasója vagyok a blogodnak... (2013.04.09. 15:47) Kétegyország
  • cxc: Csak annyira árnyalt amennyire árnyaltnak akarod látni. Próbáld meg elmagyarázni a gyerekednek, ho... (2013.03.25. 14:44) "Kétmagyarország" hány ország?
  • Utolsó 20

Bin Laden Saga

2011.05.02. 19:31 Nomen Nescio

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer az óperenciás tengeren is túl, ahol az üveghegyet felrobbantották, onnan indult el egy a világot beszövő hazugság. Akkor 2001-ben, amikor kapcsolgattam a csatornák között, egyszer csak egy hatodrangú sci-fi filmbe botlottam. Az ikertornyok füstöltek, lent emberek értetlenül nézték, ahogy a másik toronyba is repülőgép csapódik. Nem volt evakuálás -az csak Gyöngyöspatán járó amerikai üzletemberek körében szokás, nem ürítették ki sem az épületet, sem a környéket. És mindent tökéletesen dokumentáltak a pont jó helyen, tűzoltókkal riportot készítő és egyéb kamerák.

A világ akkor ismert meg egy, illetve két nevet. Az egyik Osama (Usama) Bin laden, a másik az alkaida (Al-Qaeda, magyarul bázis). Úgy mesélték, hogy a Saudi Arábiából származó (vagy Jemenből?), az uralkodó családdal rokon (vagy csak kőgazdag?) férfi szervezte meg minden idők legnagyobb terrorszervezetét. Előbb a kilencvenes években próbálták felrobbantani a világkereskedelmi központot, majd amerikai követségek ellen szervezett támadásokat. Végül az ikertornyok elleni merénylettel vádolták. Ezt előbb cáfolta, majd vállalta az ismeretlenség homályából előlépő férfi.

Elkezdődött a terroruizmus elleni nemzetközi harc. Egyfajta Dzsihád volt ez is, arra a másik dzsihádra válaszul. Ki érti ezt? Azóta eltelt pontosan 10 év, és számtalan áldozatot követelt a háború. 

Ma reggel hallottam, hogy Obama bejelentette: Bin Laden meghalt! A nemzetközi terrorizmus ikonikus sátánja megszűnt létezni... Egészen pontosan azt mondom, amit gondolok. megszűnt létezni. A bejelentés szerint a holttestet hullámsírba helyezték egy közelebbről meg nem határozott helyen. Maradványait genetikailag azonosították. Egy amerikai kommandós Pakisztánban lőtte le állítólag az egyesszámú közellenséget.

Nézzünk körbe kicsit, miről is beszélünk? Az ikertornyok körüli kérdéseket hagyjuk, szerintem már alig van ember, aki elhiszi a kormányzati kommunikációt. Ami viszont a terroristavezért és a terrorszervezetet illeti, azzal kapcsolatban vannak kérdések.

A szervezet neve (Al Qaeda) magyarul bázis. A CIA bevethető és kiképzett ügynökeinek listája volt az Afganisztán Pakisztán háborúban. A Tálibokat is a CIA fegyverezte fel, még a háború idején, hova tovább azokat a bunkereket és harcászati épületeket a Tora Bora hegyekben a CIA építtette az oroszok elleni harc támogatására.

A ma Al Qaeda néven ismert terrorszervezet igazából nem létezik. Ami valós, az egymással vagy laza, vagy semmilyen kapcsolatban nem álló csoportok. Nincs sem központi vezetés, sem utasítások, sem finanszírozás. Egyszerűen az egész egy torz elme szüleménye a jól meghatározott cél érdekében. Pontosabban a valós részletek tudatos egymás mellé helyezése, így a tények ferdítése. Az elmúlt tíz évben eredménytelen hajtóvadászat egyszer csak beteljesíti céljait? Az is érdekes, hogy néhány éve a Bin Laden portrét darabokból rakták össze. Még balhé is volt belőle, hogy valaki magára ismert és jelentkezett, hogy ő biztosan nem Bin Laden. Most pedig test nélkül tűnik el a semmiben a Nr1 célpont... Zsír!

A másik a nemzetközi fogadtatás. Európai vezetők üdvözlik Bin Laden likvidálását! New Yorkban örömtüzeket gyújtanak a bálozók. Ugyanott a város polgármestere azt jelenti be, hogy ez hatalmas megnyugvás a túlélőknek és az áldozatok hozzátartozóinak... Eszemnbe jut a Román forradalom, hogy milyen sebtében végezték ki a Caucescu házaspárt -nehogy kiderüljön valami... (?)

Nincs test, nincs sír, nincs zarándokhely, ha csak az elfogás helyszíne nem válik azzá, és nincs más, mint a legenda, amit talán csak amerika érdeke táplált 10 éven keresztül. Talán így volt talán az Al Qaeda és  Bin Laden igaz sem volt. Itt a vége -(nesze semmi) fuss el véle!

ps

Minek van vége?

 

Szólj hozzá!

Címkék: érdekesség hatalom összeesküvés elmélet szemérmes újságírás modern mese

A bejegyzés trackback címe:

https://diszmagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr852872431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása