HTML

Díszmagyar - Az álhírgyár

Az oldalon található bejegyzések sajátos véleményt tükröznek, nem pártok vagy politikai csoportok kialakított véleményét mutatják be. Amennyiben az itt olvasottak további gondolatokat ébresztenek, írjon hozzászólást. Tegyen így akkor is ha véleménye nem egyezik a szerző véleményével!

InMemoriam

Nem Nem Soha!

Utolsó kommentek

  • cxc: A veszély a hegymenete optimalizált terepjáróban rejlik. Ha az ilyen szürke autó nagyobb átétbe k... (2014.04.09. 21:12) Orbán Express
  • cxc: Ez volt az első gondolatom ahogy pár nap különbséggel ÉK ban és Iránban is volt rengés :-) (2013.04.11. 17:56) Klasszikus összeesküvés elmélet?
  • Nomen Nescio: Én Európa erejét pont a sokszínű kultúrájában és nem a "globalomaszlagosított" olvasztótégelyben l... (2013.04.09. 21:23) Kétegyország
  • cxc: Megint belepofázom a saját magam hülyeségét :-) Elvégre én is hűséges olvasója vagyok a blogodnak... (2013.04.09. 15:47) Kétegyország
  • cxc: Csak annyira árnyalt amennyire árnyaltnak akarod látni. Próbáld meg elmagyarázni a gyerekednek, ho... (2013.03.25. 14:44) "Kétmagyarország" hány ország?
  • Utolsó 20

kettőezertizenkettő

2012.01.11. 11:15 Nomen Nescio

Január 11. 7:34, olvasom a híreket. Nem próbálok találgatni merre megy az ország, merre megy a világ. Csak olvasok. Közben egy (nyílt) levél fogalmazódik meg bennem. 

Miniszterelnök Úr! 

Én Önnek és pártszövetsége által delegált kormányának arra adtam mandátumot és felhatalmazást, hogy alkotmányozó nemzetgyűlést hívjon össze, melynek feladata a Történeti Alkotmány hatályának és jogfolytonosságának helyreállítása.

A Történeti Alkotmányt a Hazámat megszálló III. birodalom helyezte hatályon kívül (1944. március 19.), majd a világháború utáni Szovjet megszálló hatalom nyomására az 1949/XX. törvény helyettesítette ideiglenes hatállyal, amit a még mindig Szovjet megszállás alatt álló Magyarország, Szovjet függőségben lévő parlamentje módosított 1989-ben. 

2011-ben az alkotmányozó nemzetgyűlésnek nevezett parlament nem a Történeti Alkotmány jogfolytonosságának helyreállítását vitte véghez, ezzel a Szent Korona értékrendjének értelmében felségsértést követett el.

Ez továbbá azt is jelenti, hogy Hazám változatlanul megszállás, idegen érdekek befolyása alatt áll.

Nekem, mint a Szent Korona hatálya alatt álló magyar nemesnek, a történeti alkotmány részét képező aranybulla XXXI. paragrafusa értelmében (Ius Resistendi) kötelességem tiltakozni az alkotmányellenes helyzettel szemben. Mindazonáltal kötelességem követelni a Történeti Alkotmány jogfolytonos hatályának helyreállítását.

 

------- -- -------- -------- ------

kelt: 2012. január 11.

Legérdekesebb azt az összefüggés-mintázatot ízlelgetni, ami a hazai és európai folyamatokat egységes rendszerben jelenlévőnek feltételezi. Magyarország egyfajta függetlenségi háborút indított, amolyan kispályás klub-focit a világkupagyőztesekkel szemben. Olyasmi helyzetben vagyunk, mint az Amazonasz menti őserdők bennszülött indiánjai. A világ semmit nem tud róluk és harcukról a bányatársaságokkal és erdőirtó fakitermelőkkel. Legfeljebb annyit, tudunk a térségről, hogy szeretjük a bányatársaságok termékeit és a mahagóni asztalt. Azt viszont nem szeretjük, ha a bányatársaságok holmi vademberek nevetséges területi követeléseinek okán nagy kerülőt kénytelenek tenni, mert ez azonnal megjelenik a termékeik árában. És persze azt sem szeretjük, ha a nevezett vademberek ellehetetlenítik az erdőirtást -mert akkor a mahagóni is hiánycikk lesz.

A vademberek a helyiek szemében is ép ilyen ellenségesnek tűnnek, hiszen a erdőirtás megakadályozása nagyrészt őket érinti. Az tulajdonképpen mindegy, hogy a kiirtott erdőt legfeljebb két, három évig lehet megművelni, mert a talaj elfogy, tartalékai kimerülnek. Aztán hasznavehetetlen parlag marad csak, ami semmire nem alkalmas már. De kell a hely az energiaéhségében bélpoklos ipari társadalmaknak a repceültetvénynek, amiből a biodízelt gyártják. Kell a hely a GMO (génmanipulált) szója és kukoricatábláknak is -amiket a vademberek ugyancsak nem szívlelnek. A vademberek haragszanak a világra, az meg jobbára a létezésükről sem tud..

Kinél van az igazság? Hajlok rá, hogy a "civilizálatlan vadembereknél", akik nemrég még minden növényről tudták, hogy azok miféle testi bajokra jó orvosságok. Évezredeken keresztül képesek voltak megélni abban a vadonban, amit a környezetvédők a föld tüdejének neveznek, a gazdasági szereplők pedig üzleti potenciált látnak benne. A maroknyi indiánnak ez sem nem tüdő, sem nem potenciál, hanem az otthon, amihez joguk van ragaszkodni. Ahogy joguk van ragaszkodni hagyományos, évezredeken keresztül bevált életmódjukhoz, kultúrájukhoz is.

A Kárpát medence épp ily vadon, ahol maroknyi bennszülött igyekszik elkeseredetten védeni évezredekre visszanyúló hagyományokat. Igen, évezredekre visszanyúlót, mert innen nézve teljesen mindegy, hogy a magyar leszármazottja, vagy csak rokona a szkíta és hun népeknek -örököse annak a kultúrának. A szkíta eredetet tagadók gyakran érvelnek azzal, hogy vajon nem érdemesebb-e gyönge ősök nagy utódjának lenni, mint egykor hatalmasok elsatnyult leszármazottjának? A legocsmányabb, legagyafúrtabb hazugság az, amiben egy csepp igazság is van. De a magyar nép nem magától elcsökött, elkorcsosult elődeihez képest. A magyart módszeresen taposni igyekszik a nagypolitika. A függetlenségi harc nem új keletű -ötszáz éve tart, az utolsó valóban magyar király, Hunyadi Mátyás halála óta. 

A magyar büszke tartású, erős derekú, kellett a megtöréséhez 150 év török megszállás, majd a Habsburg "personal unio", ami letörte Rákóczi szabadságharcát és a lánglelkű 1848-as ifjak honvédő háborúját. Kellett hozzá a kiegyezés és vele a monarchia. Kellett hozzá a nemzetközi terrorizmus, kellett a nagy világégés -amiben hazánk nem akart részt venni, mégis minket büntettek Trianonnal, a Károlyok összeesküvése (IV.Károly és Károlyi Mihály), kellett a tanácsköztársaság, a második világháború, a német megszállás és a nyilasok, aztán az orosz megszállás és Rákosi, 1956, kellett a Kádár korszak hazug posványa a legvidámabb barakkban, majd a zászlók átfestése és az ország teljes gazdasági kifosztása. Elvették vagyonunkat, múltunkat, hitünket és vele együtt elvették a jövőnket is.

A mindenkori politikai hatalmat pedig a mindenkori kiszolgálói tartják fent. Demagógiával, bürokráciával, a kultúra irányításával, és az oktatáson keresztül. Amikor Hofi valami olyat mond(~ott), hogy a magyar egyszerűen nem érzi jól magát, ha nem barna a nyelve, akkor a mindenkori hatalom, ami tilt tűr és támogat, cinkos összekacsintást vár. És a mélyen tisztelt publikum össze is kacsint cinkosan, mert te tudod, hogy én sáros vagyok, de én is tudom ám, hogy te sáros vagy!

Hogyhogy nem lehet nyilvánosságra hozni a mai napig a kommunista diktatúra ügynökeinek listáját? Hát így! Mert aki nyilvánosságra hozná épp oly sáros, mint akit lebuktatni készül. A politika a velejéig romlott és korrupt? Nem, a politikus az és teszi azzá. 1990 a megszabadulás éve lehetett volna, ha tetszettünk volna forradalmat csinálni, de nem tetszettünk. Tapsoltunk, miközben a születő szabadságunk titkos paktumai kiárusították az ország vagyonát.

És akik a paktumokat kötötték, barátilag azt tanácsolták nekünk, hogy meg se próbáljuk a függetlenségünket felemlegetni. Nem hogy "Szentkoronás" alkotmányozásról nem lehet szó, de a demokráciának a leghalványabb esélyéről sem. A szolgák új urak után néztek, de lényegében teljesen mindegy, hogy az ötágú csillag vörös, fehér, vagy arany. És lényegében az is teljesen mindegy, hogy az unió szovjet, amerikai vagy épp európai. Függetlenségről szó sincs!

Föderációvá kell átalakítani az Európai Uniót, mert irányíthatatlanná vált, és csak így orvosolható a válság – mondta kedden Radoslaw Sikorski lengyel külügyminiszter a varsói egyetemen tartott panelbeszélgetés keretében. És amikor egy negyvenmilliós Lengyelország közjogi méltósága, a háta mögött negyvenmillió lengyellel ezt mondja, akkor komolyan el kell gondolkodni azon, hogy mi a válság természete? Nem hasonlít-e felettébb különös módon a válság a terrorizmusra? Vajon nem mind a kettő a globalizációt óhajtó világuralmi tényezők eszköztárának alattomos játékszere-e?

Kinek áll érdekében? A világ már csak olyan, hogy semmi nem történik csak azért, hogy megtörténjen. Kiszámíthatatlansági faktor van, de a folyamatok irányítottak. Kockázatok felmerülnek, de a többletköltségeket és a kockázatok kezelésének díját épp azok fizetik, akik magát a kockázatot jelentik -ördögi precizitással kidolgozott gépezet ez. Miközben kifosztalak, a kifosztásod költségét elszámolom a hitelkereted terhére -jó kamattal.

Persze, hogy nem lehet az EU-konform politikai platformok szerint a Szent Koronát alkotmányos jogába visszahelyezni, hiszen az elmúlt ötszáz évben mást sem óhajtott a világpolitika a Kárpát medencében, mint megsemmisíteni a Szent korona értékrendjét. Tavaly egy halvány pillanat erejéig úgy tűnt mégis sikerül helyreállítani a jogfolytonosságot -de nem.

A magyar üdvtörténelem stációiban már túl vagyunk a megkísértésen, Júdáson, a keresztre feszítésen, a piétán. A sírba helyezés napjait éljük át. Már hajítják ránk a földet, de a keresztút csak úgy válhat testesült üdvtörténetté, ha beteljesedik a feltámadás.

Nem bigott vallásosságból fogalmazok így. Körbenézek és egy szeretet nélküli világot látok, ahol igazságot és erkölcsöt felülíró jogot találok. Olyan világot, ahol a pénzváltók és uzsoraszedők álnok törvényei irányítanak. Európának ma talán minden eddiginél nagyobb szüksége volna az egyetemes szeretet és fény vallására. Annak az Európának, amelyik minden szinten megtagadni igyekszik keresztény gyökereit és hagyományait, és az ebből fakadó értékeit. És ebben az Európában olyan Kárpát medencét látok, ahol szent királyunkat lovasbohócnak, szent koronáját svájcisapkának lehet nevezni. Talán ma minden eddiginél nagyobb szüksége van Hazámnak a Szent Korona nyújtotta védelemre.

Nekem, mint a Szent Korona hatálya alatt álló magyar nemesnek, a Történeti Alkotmány részét képező aranybulla XXXI. paragrafusa értelmében (Ius Resistendi) kötelességem tiltakozni az alkotmányellenes helyzettel szemben. Mindazonáltal kötelességem követelni a Történeti Alkotmány jogfolytonos hatályának helyreállítását.

Boldogasszony anyánk, égi nagy királynőnk -nagy ínségben lévén így szólítunk Téged: 
Magyarországról, édes hazánkról ne feledkezzél meg!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://diszmagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr213536018
süti beállítások módosítása