HTML

Díszmagyar - Az álhírgyár

Az oldalon található bejegyzések sajátos véleményt tükröznek, nem pártok vagy politikai csoportok kialakított véleményét mutatják be. Amennyiben az itt olvasottak további gondolatokat ébresztenek, írjon hozzászólást. Tegyen így akkor is ha véleménye nem egyezik a szerző véleményével!

InMemoriam

Nem Nem Soha!

Utolsó kommentek

  • cxc: A veszély a hegymenete optimalizált terepjáróban rejlik. Ha az ilyen szürke autó nagyobb átétbe k... (2014.04.09. 21:12) Orbán Express
  • cxc: Ez volt az első gondolatom ahogy pár nap különbséggel ÉK ban és Iránban is volt rengés :-) (2013.04.11. 17:56) Klasszikus összeesküvés elmélet?
  • Nomen Nescio: Én Európa erejét pont a sokszínű kultúrájában és nem a "globalomaszlagosított" olvasztótégelyben l... (2013.04.09. 21:23) Kétegyország
  • cxc: Megint belepofázom a saját magam hülyeségét :-) Elvégre én is hűséges olvasója vagyok a blogodnak... (2013.04.09. 15:47) Kétegyország
  • cxc: Csak annyira árnyalt amennyire árnyaltnak akarod látni. Próbáld meg elmagyarázni a gyerekednek, ho... (2013.03.25. 14:44) "Kétmagyarország" hány ország?
  • Utolsó 20

reggeli vigyor

2008.10.31. 06:50 Nomen Nescio

Fintor, grimasz, pimasz mosoly. Olvasgatom a reggeli hírmorzsáimat, közte az indexet is, bár én a hírekkel úgy vagyok, hogy azok vagy igazak, vagy nem, de legalább néha szórakoztatóak. Ma reggeli betevőmben ott az index cikk, grippen mismás, azaz NFGM (nemzeti fejlesztési és gazdasági minisztérium) vs AktívPolgár. Egy weboldal is készült, ismerje meg az ügyet mottóval, ez elérhető innen. Részletek után érdeklődjön mindenki ott, ahol tud. Igazán csak az érdekelne, hogy ha a (nem?)közpénzeket (nem)ellenőrizhetjük, akkor mit ellenőrizhetünk?

Rendre az az érzése a honpolgárnak, hogy az állam, ahol csak tud, kibújik a felelősség alól, (meg~ el~ be~)magyaráz, hülyének néz, és persze bele a zsebünkbe, de ha mi akarunk belenézni állam bácsi nagy „üveg zsebeibe”, hát oda fény nem kerül. Ha teszem azt, az APEH vagyonosodási vizsgálatot indít ellenem, és én ott mindenféle fals, légből kapott adattal traktálom őket, erre aztán elítélnek jogerősen, majd ezt követően is csak a kibúvót keresem, hamarjában egy szál ádámkosztümben találom magam valamelyik híd alatt élvezve az újonnan nyert szabadságot.

Mire a gondolat végére értem, már úgy voltam, hogy inkább megiszom a kávémat, az ilyen híreket pedig meghagyom fogyasztásra a nálam mazochistábbaknak. Csak hát ez a bőrünkre menő játék…

Szólj hozzá!

Címkék: belpolitika

A bejegyzés trackback címe:

https://diszmagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr36741711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása