HTML

Díszmagyar - Az álhírgyár

Az oldalon található bejegyzések sajátos véleményt tükröznek, nem pártok vagy politikai csoportok kialakított véleményét mutatják be. Amennyiben az itt olvasottak további gondolatokat ébresztenek, írjon hozzászólást. Tegyen így akkor is ha véleménye nem egyezik a szerző véleményével!

InMemoriam

Nem Nem Soha!

Utolsó kommentek

  • cxc: A veszély a hegymenete optimalizált terepjáróban rejlik. Ha az ilyen szürke autó nagyobb átétbe k... (2014.04.09. 21:12) Orbán Express
  • cxc: Ez volt az első gondolatom ahogy pár nap különbséggel ÉK ban és Iránban is volt rengés :-) (2013.04.11. 17:56) Klasszikus összeesküvés elmélet?
  • Nomen Nescio: Én Európa erejét pont a sokszínű kultúrájában és nem a "globalomaszlagosított" olvasztótégelyben l... (2013.04.09. 21:23) Kétegyország
  • cxc: Megint belepofázom a saját magam hülyeségét :-) Elvégre én is hűséges olvasója vagyok a blogodnak... (2013.04.09. 15:47) Kétegyország
  • cxc: Csak annyira árnyalt amennyire árnyaltnak akarod látni. Próbáld meg elmagyarázni a gyerekednek, ho... (2013.03.25. 14:44) "Kétmagyarország" hány ország?
  • Utolsó 20

kerekasztal 10 percben...

2008.11.12. 20:53 Nomen Nescio

A gazdasági csúcsnak csúfolt megbeszélésen Bajnai Gordon 30 percben elmeséli a kormány álláspontját, amelyre 10-10 percben reagálhatnak a pártelnökök frakcióvezetők, majd 5 perces időkeretben az összes meghívott vendég is kifejtheti nézeteit. Nagy vitát azért gondolom senki nem vár ebben a rendelkezésre álló időkeretben. Inkább arról lehet szó, hogy a kormány egy újabb jól megtervezett kommunikációs csapdával osztaná le saját felelősségét a többi pártnak.

Gyurcsány a Magyarországot sújtó válság egyik okaként az összes eddigi kormányt jelölte meg. Az elmúlt hat évben számtalanszor hallhattuk, hogy Orbán kormánya mi mindenről tehet, és nem kevesebb felelősség nyomja vállát ellenzéki politikusként sem… Ezt a csapdát Orbán úgy kívánja megoldani, hogy nem vesz részt ebben a vígjátékban.

Egyébként pártelnöki pozícióban egyedül Gyurcsány Ferenc lesz jelen, hiszen Dávid Ibolya helyett Herényi Károly képviseli az MDF színeit, az SzDSz részéről  pedig Bajnai elődje, Kóka képviseli Fodor Gábort.

Orbán a gazdasági csúcsról úgy nyilatkozott, hogy jelenlétével nem kívánja támogatni a kormány újabb megszorító intézkedéseit.

Szólj hozzá!

Címkék: belpolitika

A bejegyzés trackback címe:

https://diszmagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr12766040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása