HTML

Díszmagyar - Az álhírgyár

Az oldalon található bejegyzések sajátos véleményt tükröznek, nem pártok vagy politikai csoportok kialakított véleményét mutatják be. Amennyiben az itt olvasottak további gondolatokat ébresztenek, írjon hozzászólást. Tegyen így akkor is ha véleménye nem egyezik a szerző véleményével!

InMemoriam

Nem Nem Soha!

Utolsó kommentek

  • cxc: A veszély a hegymenete optimalizált terepjáróban rejlik. Ha az ilyen szürke autó nagyobb átétbe k... (2014.04.09. 21:12) Orbán Express
  • cxc: Ez volt az első gondolatom ahogy pár nap különbséggel ÉK ban és Iránban is volt rengés :-) (2013.04.11. 17:56) Klasszikus összeesküvés elmélet?
  • Nomen Nescio: Én Európa erejét pont a sokszínű kultúrájában és nem a "globalomaszlagosított" olvasztótégelyben l... (2013.04.09. 21:23) Kétegyország
  • cxc: Megint belepofázom a saját magam hülyeségét :-) Elvégre én is hűséges olvasója vagyok a blogodnak... (2013.04.09. 15:47) Kétegyország
  • cxc: Csak annyira árnyalt amennyire árnyaltnak akarod látni. Próbáld meg elmagyarázni a gyerekednek, ho... (2013.03.25. 14:44) "Kétmagyarország" hány ország?
  • Utolsó 20

Tatárszentgyörgy vs Magyarország - Fel vagyok háborodva

2009.02.25. 12:18 Nomen Nescio

Múlt évben 16 alkalommal követtek el romák sérelmére különféle, többek között kézigránátos, lőfegyveres és Molotov-koktélos támadásokat. Ezek sorába csatlakozott be a hétfői, Tatárszentgyörgyi ügy is...

Ettől hangos a sajtó, Draskovics megint etnikai szálat sejt, közben a félelmek erősödnek mindkét oldalon.... Két oldal? Valóban van ma, aki azt hiszi, hogy ez ennyire egyszerű? Hogy vannak cigányok, meg magyarok, vagy balosok meg jobbosok? Komolyan van ma még olyan ember, aki belenyugszik abba a rendkívül bárgyú, ám nagyon hangosan hirdetett álláspontba, hogy az ország legnagyobb baja a cigányság?

Kinek az érdekét szolgálhatja, ha minket, magyarokat a cigányok ellen fordít? Ha az amúgy is fájó problémákat még egy két lapát etnikai ideológiával is meghinti? Félreértés ne essék, baj van bőven! Baj van a cigányság integrálásával is...

Példának okáért a legfőbb baj, hogy amikor alig látszunk ki a minket beborító hazai válságokból, addig nemzetiségi kérdésektől hangos a sajtó, és nem attól, hogy Népünk és Pártunk bölcsei elszalasztották azt a történelmi pillanatot, hogy önszántukból szálljanak ki a parlamentből és a politikai életből.

Három napja az újabb tragédia folyik a csapból is, közben csak arról nem beszélünk, amit legelsőként kellene rendbe tenni, Magyarországról! Hazánkban nincs rend, nincs biztonság, nincs erkölcs és nincs a kormánnyal szemben bizalom. Hogy akarja megoldani a súlyos problémákat a hitelét vesztett Gyurcsány és az MSzP, a jobbára csak politikai polémiákban kimerülő SzDSz, és a szinte már alig létező MDF?

Valljuk be, az ország nem a csőd szélén, hanem a kellős közepén van. IMF hitelekből fizetjük az EU tartozások kamatait, és már nincs kitől újabb kölcsönt kunyerálni... Gyurcsány most az euróért kampányol, miközben a saját magát terhelő felelősséget már nem csak a hazai politikai életre próbálja kiterjeszteni, de egész Európára. Válaszként persze hamar megkapta, hogy a velünk egy időben az Unióhoz csatlakozó Szlovákia és Szlovénia teljesítette az euró bevezetésének feltételeit.

Felelőssége persze valóban van az Uniónak, hiszen 2006 óta egyszer sem adtak hangot hivatalosan az egyébként általános véleményüknek, miszerint a jelenleg regnáló hatalom legitimitását és hitelét már régen elvesztette nemzetközi körökben is.

Ha már a felelősségnél tartunk, meg kell jegyezzem, hogy a jelenlegi döntések -akarom mondani kölcsönök súlyát majd a következő és az azután jövő kormány fogja viselni... Határozott és egyre szélesebb körben elfogadott véleményem, hogy a következő miniszterelnöknek első feladata az kell legyen, hogy a Történelmi Alkotmány és a Szent Korona kérdését rendezze, illetve a jelenlegi döntéshozókat felelősségre vonja a kialakult helyzetért. A felelősségre vonás része kell hogy legyen egy teljes, a családtagokra és érdekköreikre is kiterjedő vagyonelkobzás!

A jövőre tekintettel pedig a következő politikusi generációkra is ki kell terjeszteni az erkölcsi és vagyoni felelősség körét. E mellett a hatalmi ágak szétválasztását a valóságban is meg kell tenni. Vegyük észre, hogy a mai napon a kvázi belügyminiszter egyben igazságügyi miniszter is... Ez is a polgári demokrácia lábbal tiprása. A rendvédelmi és fegyveres testületek presztízse a mai napon a nullával egyenlő. A lakosság nem bízik a rend őreiben, amire valljuk be, komoly okai vannak.

Rendőrök hajtják be a legálisan(?) működő uzsorások kamatait (Provident), rendőrök vállalnak szerepet az éjszakai életben (kidobó legények), békés tüntetésből vérengzést rendeznek a rohamosztagosok, bűncselekményeket tussolnak el, vagy eltúlzott következtetéseikkel vezetik félre a közvéleményt, politikai megrendelésekre szállítanak eredményeket a miniszternek... Körül kell nézni az országban!

Akinek kétségei lennének abban, hogy a mai szocialista vezetés tudatosan veri szét az országot, az abban hisz, hogy egyszerűen nem értenek egy ország vezetéséhez! Bármelyik is igaz, a végeredmény egy: Menniük kell!

Erről nem beszél a Liberális média, és arról sem, hogy a parlament feloszlatásáról szóló népi kezdeményezést egyenesen kiröhögték a mélyen tisztelt honatyáink. Erről nem hallani sem a közszolgálati sem a kereskedelmi tévékben és a nyomtatott sajtó sem erről cikkez! Beszélnek viszont a szerencsétlen cigány családokról és az ellenük elkövetett gaztettekről!

Mindennek megvan a maga helye és ideje. Most annak van itt az ideje, hogy elkezdjünk a valóban fontos kérdésekről gondolkodni, és a Hazánkat gatyába rázzuk!

Szólj hozzá!

Címkék: belpolitika

A bejegyzés trackback címe:

https://diszmagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr47965015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása