HTML

Díszmagyar - Az álhírgyár

Az oldalon található bejegyzések sajátos véleményt tükröznek, nem pártok vagy politikai csoportok kialakított véleményét mutatják be. Amennyiben az itt olvasottak további gondolatokat ébresztenek, írjon hozzászólást. Tegyen így akkor is ha véleménye nem egyezik a szerző véleményével!

InMemoriam

Nem Nem Soha!

Utolsó kommentek

  • cxc: A veszély a hegymenete optimalizált terepjáróban rejlik. Ha az ilyen szürke autó nagyobb átétbe k... (2014.04.09. 21:12) Orbán Express
  • cxc: Ez volt az első gondolatom ahogy pár nap különbséggel ÉK ban és Iránban is volt rengés :-) (2013.04.11. 17:56) Klasszikus összeesküvés elmélet?
  • Nomen Nescio: Én Európa erejét pont a sokszínű kultúrájában és nem a "globalomaszlagosított" olvasztótégelyben l... (2013.04.09. 21:23) Kétegyország
  • cxc: Megint belepofázom a saját magam hülyeségét :-) Elvégre én is hűséges olvasója vagyok a blogodnak... (2013.04.09. 15:47) Kétegyország
  • cxc: Csak annyira árnyalt amennyire árnyaltnak akarod látni. Próbáld meg elmagyarázni a gyerekednek, ho... (2013.03.25. 14:44) "Kétmagyarország" hány ország?
  • Utolsó 20

Március idusa

2009.03.16. 08:40 Nomen Nescio

Eltelt ez a nemzeti ünnepnap is. Különösebben nem volt sok dolga a rendőrségnek, ami köszönhető volt az eleve erős rendőri fenyegetéseknek. Kordonok, érzékelő kapuk, áteresztő pontok, hermetikusan elzárt politikusok. Demszky előadta saját készítésű performanszát, pusztába kiáltott szó címmel. Idén nem volt tojásdobálás, volt helyett fénymásolópapírra nyomtatott vedd úgy, hogy tojással dobtalak meg "transzparens". 

A forradalom ünnepén tilos minden forradalmi jelszó! Nesze neked díszmagyar, már akkor is kirángat a karhatalom, SÜN felkiáltással, ha forradalmi eszmeiségben átszellemülve idézed fel a márciusi ifjak 12 pontjának ultraradikális szélsőjobbos eszméit, mint az UNIO-t Erdéllyel..., a felelős kormányzást...

Budaházy nagyuramék kis esti vecsernyére gyűltek a bazilikánál, de meglehetősen erőtlenre sikeredett a nemzeti radikalizmusuk erre az estére.

Szóval eltelt ez a nap is, különösebb rendbontás nélkül. Ismerőseim kérdezgették, hogy szerintem mi lesz, mintha én látnok lennék. Nem vagyok, és nem is szeretek jósolni, pedig általában bejön. Most sem ettől a nemzetinek mondott ünneptől félek, hanem a napfordulón tartandó magyarok szövetsége zászlóbontó és sorsfordító ünnepségtől.

Nem is a deklarált elveiktől, hiszen azzal egyet tudok érteni, de a mögöttük tornyosuló fenyegetéstől... Alapvetően hiszek az alulról szerveződő közösségek erejében, de sajnos azt is látom, hogy az ilyen közösségeket egy egy jól irányzott ideológiai bombával elég jól lehet terelni. Én a vezetőikben nem vagyok biztos, és abban, hogy a durrogtatott ideológiai petárdáik nem válnak majd bombákká, aztán ez hogy tevődik át majd a hétköznapokra. 

Azt tudom, hogy a mostani állapot nem tartható sokáig. Olyan mélyen vagyunk, hogy innen már lassan közelebb van a túloldal, mint a vissza... Kíváncsi vagyok mi fog történni 21.én és utána.
 

4 komment

Címkék: belpolitika

A bejegyzés trackback címe:

https://diszmagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr501004886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tyss · http://sokallok.blog.hu 2009.03.19. 18:46:45

"A forradalom ünnepén tilos minden forradalmi jelszó! Nesze neked díszmagyar, már akkor is kirángat a karhatalom, SÜN felkiáltással"
Kik miatt?
"Budaházy nagyuramék kis esti vecsernyére gyűltek a bazilikánál, de meglehetősen erőtlenre sikeredett a nemzeti radikalizmusuk erre az estére."
2009. március 15. Székelyudvarhely
A polgármester felszólalása kezdetén néhány "nagymagyar" az anyaországból árpádsávos zászlókat lengetve kezdtek "ÁRULÓ" és egyebeket bekiabálni. 2 perc múlva se bekiabálás, se zászló nem volt... Mi OTT még tudunk ünnepelni. És helyére tenne a hülyéket... Az árpádsávós zászló Nekem akkor és ott veszítette el eredeti értelmét. Lehet gondolkodni! Talán van min...

Tyss · http://sokallok.blog.hu 2009.03.19. 18:49:40

"hanem a napfordulón tartandó magyarok szövetsége zászlóbontó és sorsfordító ünnepségtől"
Hehe, van rá egy söröm h nem lesz semmi a "sorsfordítű ünnepségen" :-D

Tyss · http://sokallok.blog.hu 2009.03.19. 18:55:00

Sokatmondó a mvsz honlapjának a bemutatkozó oldala is... :-D

Nomen Nescio 2009.03.19. 19:04:24

távol álljon tőlem, hogy kritizáljalak, de mintha összekevertél volna dolgokat...
süti beállítások módosítása