HTML

Díszmagyar - Az álhírgyár

Az oldalon található bejegyzések sajátos véleményt tükröznek, nem pártok vagy politikai csoportok kialakított véleményét mutatják be. Amennyiben az itt olvasottak további gondolatokat ébresztenek, írjon hozzászólást. Tegyen így akkor is ha véleménye nem egyezik a szerző véleményével!

InMemoriam

Nem Nem Soha!

Utolsó kommentek

  • cxc: A veszély a hegymenete optimalizált terepjáróban rejlik. Ha az ilyen szürke autó nagyobb átétbe k... (2014.04.09. 21:12) Orbán Express
  • cxc: Ez volt az első gondolatom ahogy pár nap különbséggel ÉK ban és Iránban is volt rengés :-) (2013.04.11. 17:56) Klasszikus összeesküvés elmélet?
  • Nomen Nescio: Én Európa erejét pont a sokszínű kultúrájában és nem a "globalomaszlagosított" olvasztótégelyben l... (2013.04.09. 21:23) Kétegyország
  • cxc: Megint belepofázom a saját magam hülyeségét :-) Elvégre én is hűséges olvasója vagyok a blogodnak... (2013.04.09. 15:47) Kétegyország
  • cxc: Csak annyira árnyalt amennyire árnyaltnak akarod látni. Próbáld meg elmagyarázni a gyerekednek, ho... (2013.03.25. 14:44) "Kétmagyarország" hány ország?
  • Utolsó 20

Leköszönő napin rutin - tavaszi "gyurcsányhullás"

2009.03.21. 15:17 Nomen Nescio

Lehetne írni arról, hogy Gyurcsány újra a lemondással hozakodik elő. Lehetne arról, hogy ki lehet majd a jelölt. Lehetne kommentálni a kommentárokat, véleményezni a véleményezőket.

Lehetne boncolgatni, hogy vajon Bokros Lajos miért ajánlkozott a lemondani látszó Gyurcsány helyett ugyan olyan lelkesedéssel, ahogy előbb az MDF jelölésre miniszterelnöknek, majd EP listavezetőnek, de az SzDSz zászló alatt is szívesen visszavonulna a magyar történelembe. Lehetne firtatni azt a klasszikus liberális pénzügyi iskolát, amelyet képvisel, fel lehetne emlegetni az egykori világbanki szereplését és persze pénzügyminiszteri ténykedését, amikor a nevével fémjelzett csomag intézkedéseinek döntő többségét az alkotmánybírság alkotmányellenesnek ítélte.

Magáról a hírről is lehetne beszélni, hogy Gyurcsány miért most hozakodik elő újra ezzel a kártyával. Az utóbbi években rendszeresen párttársai arcába vágta a kesztyűt, hogy aztán ő már ezt így nem, akkor inkább elmegy,  és volt, hogy dühösen ki is rohant a színpadról, de elv és pártvezér-társai szaladtak utánna, hogy kiengeszteljék a mindenki Ferijét.

Így aztán akár hányszor jelentette be, hogy megy, eddig még sosem indult el úgy igazán. Pedig tehette volna, már jóval korábban. Tehette volna 2006 őszén, az elhíresült böszme beszéd után, és aztán is számtalanszor.

Szóba kerülhetne Feri színpadi alakításaiból az a fejezet, amikor zokogva menesztette közlekedési miniszterét. Felidézhetnénk a képeket, amikor a Nemzeti Himnusz alatt kezét szívére téve, átszellemült Napóleonként állt a Nemzet zászlaja alatt.

Beszélgethetnénk arról is, hogy a Hősök Terén összegyűlt Magyarok szövetségének imái meghallgattattak az égben, mert  (úgy tűnik) valóban zászlóbontó és sorsfordító nemzetgyűlésre került sor. Beszélhetnénk a változás szükségességéről, és az irányáról.

Én minderről nem beszélek, csak csendesen várom, hogy most végre valóban elköszönhetünk-e a mi nem nagyon szeretett Ferinktől.

3 komment

Címkék: belpolitika

A bejegyzés trackback címe:

https://diszmagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr151016329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nyomasek_bobo · http://sopron.e-cafe.hu 2009.03.21. 16:16:49

Ha mindent lehetne, de semmit sem teszel, miben különbözöl tőlük? :-)

Deák Ferencnek anno csaknem 20 év kellett hozzá. van ennyi időd?

Tyss · http://sokallok.blog.hu 2009.03.21. 17:07:12

"mert (úgy tűnik) valóban zászlóbontó és sorsfordító nemzetgyűlésre került sor."
Éa valóban... :-) Nemtudom ezt el is hiszed-e de elöttem a jelenet. Feri meglátta a lobogót, és azt gondolta, tovább nem tudja csinálni. :-)

Nomen Nescio 2009.03.21. 17:15:21

én teszem, amit tudok, és mondom, amit gondolok, és előttem is megjelent a kép, ahogy a lobogók vagy az isten ujja odaintett fletónak, hogy aztán most már elég legyen :)
süti beállítások módosítása