HTML

Díszmagyar - Az álhírgyár

Az oldalon található bejegyzések sajátos véleményt tükröznek, nem pártok vagy politikai csoportok kialakított véleményét mutatják be. Amennyiben az itt olvasottak további gondolatokat ébresztenek, írjon hozzászólást. Tegyen így akkor is ha véleménye nem egyezik a szerző véleményével!

InMemoriam

Nem Nem Soha!

Utolsó kommentek

  • cxc: A veszély a hegymenete optimalizált terepjáróban rejlik. Ha az ilyen szürke autó nagyobb átétbe k... (2014.04.09. 21:12) Orbán Express
  • cxc: Ez volt az első gondolatom ahogy pár nap különbséggel ÉK ban és Iránban is volt rengés :-) (2013.04.11. 17:56) Klasszikus összeesküvés elmélet?
  • Nomen Nescio: Én Európa erejét pont a sokszínű kultúrájában és nem a "globalomaszlagosított" olvasztótégelyben l... (2013.04.09. 21:23) Kétegyország
  • cxc: Megint belepofázom a saját magam hülyeségét :-) Elvégre én is hűséges olvasója vagyok a blogodnak... (2013.04.09. 15:47) Kétegyország
  • cxc: Csak annyira árnyalt amennyire árnyaltnak akarod látni. Próbáld meg elmagyarázni a gyerekednek, ho... (2013.03.25. 14:44) "Kétmagyarország" hány ország?
  • Utolsó 20

kitekintő

2009.09.17. 19:07 Nomen Nescio

Minap eddig érthetetlen okból, a reklámok alatti kapcsolgatás közben az ATV oldalára tévedtem, ahol egy politikai elemzőműsornak látszó médiajelenség töltötte ki az adásidőt.

A Dési János vezette műsorban vendég volt, ülésrendben balról (- balra…)  Avar János, Bolgár György és Mészáros tamás. Az ország helyzetének és esélyeinek latolgatása közben nem telt el perc úgy, hogy ne a „mocsok nácik” (fordítom: a jobboldali és nemzeti érzelmű tisztességes választópolgárok), vagy maga a gyűlöletes Zorbán lett volna valamiért felelős. Az elmúlt nyolc év minden bajáról a Fidesz és az ostoba, átvert és megvezetett jobbosok tehetnek. 

Amennyiben a fent említett uraknak módjuk lenne törvényessé tenni a boszorkányüldözést, az ország jobbik felét (félreértések elkerülésére: akik nem baloldaliak vagy liberálisok) az inkvizíció elé citálnák, ahol végig kellene nézniük, néznünk, ahogy a Zorbán fáklya elhamvad. Úgy tűnik, hogy ezek hordják a fát a máglyára és olajjal locsolgatják az ország alatt, de a gyufát majd a mi kezünkbe adják a végén. 

 
Ilyen olaj például a Simon Wiesenthal központ ET-s kezdeményezése is. Az Európa Tanácsnál tanácsadói státusszal rendelkező Simon Wiesenthal Központ egyebek mellett azt javasolja, hogy a szeptember 28-án kezdődő strasbourgi Parlamenti Közgyűlés egyik napirendi témája a magyarországi szélsőséges erőszak legyen, illetve hozzanak létre vizsgálóbizottságot a magyarországi helyzet kivizsgálására.
 
Valahogy Szögi Lajos esete az olaszliszkai cigányokkal elkerülte az etnikai bűncselekményekre igen érzékeny Wiesenthal központ figyelmét. Ahogy az is, hogy Pesterzsébeten két cigány halálra rugdosott egy férfit. Akkor sem készült nemzetközi jegyzék, amikor az „enyingi” néven emlegetett banda megkéselte Cozmát.
 
Helyzet, ha nincs, akkor is van. Mert a központ jelentése szerint nagyszámú újfasiszta menetelt a „történelmi zsidó negyedben” a meleg felvonulás napján, ahol izraeli zászlót égettek és magyar illetve külföldi zsidó származásúakat bántalmaztak. A valóság ezzel szemben az, hogy erről nem készült sem rendőrségi bejelentés, sem fotó, sem videó, sem szemtanúk nincsenek, sem elkövetők. Ez a „tény” csak papíron létezik.
 
Nos hát én meg úgy gondolom, hogy amíg Budapest tiltakozik egy a közlekedést súlyosan és aránytalanul korlátozó, nem mellesleg erkölcsileg is kifogásolható felvonulás ellen, addig Izraelben a palesztinok irtása mindennapos jelenség… Kedves kisebbségi jogokra oly nagyon érzékeny hölgyek és urak! Tessék körbenézni a saját házuk táján és a maguk dolgát (is) tisztába rakni!  
 
Eszembe jutott egy jelent a Die Hard sorozat egyik örökérdemű filmművészeti alkotásból. John McClane hadnagy, nyakában egy Utálom a Niggereket táblával, alsógatyában a néger utcákon…
 
A táblákat már kiosztották, kinek-kinek a szerepe szerint. Van fasiszta tábla, van homofób tábla, van cigánygyilkos tábla és antiszemita tábla. És van sakktábla, amin a játékosok már felsorakoztak és csak arra várnak, hogy elkezdje valaki rángatni az ő madzagjukat. 
 
Ennek a mérhetetlenül cinikus komédiának egy felvonása az is, amikor a Magyar „Királyi” Honvédség hadgyakorlatának szituációja a visszavonulás… Offenzívára nincs pénz, szegény az eklézsia! Katonáink feladták Székesfehérvárt és most át kell kelniük a Dunán, hogy Kecskemét alatt ismét egyesüljenek. A miniszterelnök úgy kommentálta a gyakorlatot, hogy lám, a magyar nép mily békeszerető és ezért a békéért mindent el is követ. No’ igen, visszavonul. 
 
Visszavonultunk, ahogy a Szlovák államnyelvtörvény kapcsán is tette azt a miniszterelnök, miközben Robert Fico a szlovák fegyveres erők katonáinak kíséretével lépte át a határt Balassagyarmatnál. Talán, ha a mi katonáink offenzívát gyakorolnának hadi tornáik idején -már ha ennek minden tárgyi, anyagi, gazdasági és erkölcsi feltétele adott lenne, akkor a környező kamaszkorú államok nem mernék sárba taposni az ebül szerzett területeiken élő magyarság és mások jogait. 
 
A Magyar lakosság a Trianoni utódállamok határain belül őslakosok és nem bevándorlók, ahogy azt szereti feltüntetni Jan Slota. A szlovák államnyelvtörvény persze szintén nem ütötte meg a Wiesenthal központ érzékeny, de minden bizonnyal nagyon szelektív  szenzorait.
 
Az én érzékeny szenzoraimon viszont fennakadt néhány érdekes információ. Például az, hogy a történelmi Magyarországot ábrázoló térképek a történelmi atlaszokban közoktatási veszélyt jelentenének. Teszik ezt pedig úgy, hogy túlzottan hangsúlyos a megjelenésük. Már a térképeknek… A múltat végképp eltörölni? 
 
Az Unió (és/vagy az a láthatatlan[?] világrend, amely feldarabolta hazánkat), most persze mossa kezeit, és takargatja egykori bűnét. A Kárpát-medence gazdasági erejét, ezzel együtt a magyarságot csak úgy lehetett egy időre megtörni, ha a kulturális, politikai és gazdasági egységét szétdarabolják. Ezzel előkészítették a második világháborút, a Benes dekrétumot, ’56-ot, ’68-at, a délszláv válságot, a horvát háborút, és a Szlovák államnyelv törvényt is!
 
Ha már a történelmi Magyarországnál tartunk. Az is fennakadt nálam, hogy Budaházyt egy éves börtönbüntetésre ítélték, három évre felfüggesztve. Az indoklás szerint az alkotmányos rend erőszakos megváltoztatásának előkészülete bűntettében találtatott bűnösnek, 13 internetes bejegyzés alapján…
 
Ez a bitang azt merészelte mondani, hogy a történelmi jogfolytonosságot helyre kell állítani, királyságostul, alkotmányostul, szentkoronástul. Mindezt úgy, hogy össze kell hívni az alkotmányozó nemzetgyűlést és létrehozni a kétkamarás parlamentet. Ráadásképpen kilátásba helyezte az egykori és jelenlegi kormányzati szereplők elszámoltatását. Skandalum! Na, most azon kell elkezdeni gondolkodni, hogy vajh’ milyen időpontban és hol járunk…
 
Végre ébredezik az ország, ébred a nemzeti öntudat is. Nem hagyhatjuk veszni a múltat és  vele a jövőt.
 
 

Szólj hozzá!

Címkék: nagyvilág belpolitika

A bejegyzés trackback címe:

https://diszmagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr911389011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása