HTML

Díszmagyar - Az álhírgyár

Az oldalon található bejegyzések sajátos véleményt tükröznek, nem pártok vagy politikai csoportok kialakított véleményét mutatják be. Amennyiben az itt olvasottak további gondolatokat ébresztenek, írjon hozzászólást. Tegyen így akkor is ha véleménye nem egyezik a szerző véleményével!

InMemoriam

Nem Nem Soha!

Utolsó kommentek

  • cxc: A veszély a hegymenete optimalizált terepjáróban rejlik. Ha az ilyen szürke autó nagyobb átétbe k... (2014.04.09. 21:12) Orbán Express
  • cxc: Ez volt az első gondolatom ahogy pár nap különbséggel ÉK ban és Iránban is volt rengés :-) (2013.04.11. 17:56) Klasszikus összeesküvés elmélet?
  • Nomen Nescio: Én Európa erejét pont a sokszínű kultúrájában és nem a "globalomaszlagosított" olvasztótégelyben l... (2013.04.09. 21:23) Kétegyország
  • cxc: Megint belepofázom a saját magam hülyeségét :-) Elvégre én is hűséges olvasója vagyok a blogodnak... (2013.04.09. 15:47) Kétegyország
  • cxc: Csak annyira árnyalt amennyire árnyaltnak akarod látni. Próbáld meg elmagyarázni a gyerekednek, ho... (2013.03.25. 14:44) "Kétmagyarország" hány ország?
  • Utolsó 20

kampánycuccok

2010.03.02. 19:56 Nomen Nescio

Eddig a legteljesebb szeretetcsomagot a FIDESZ aktivistái adták (a páromnak). Vágható visszaszámláló Gyurcsány-centi, ígéretkupac, képviselői bemutatkozás és az elmaradhatatlan adatgyűjtő szelvény -szigorúan önkéntes alapon lehet önkéntesnek is jelentkezni. Hozzá toll, amivel ki lehet tölteni az ajánlkozó űrlapot.

Találtam már Jobbikos szórólapot a postaládában, amiben megmagyarázzák: miért áll a hatalom érdekében, hogy Budaházyt és társait börtöntölteléknek tartsam. Illetve miért kell, -egyébként az elveimmel ellenkezően, neki adnom a kopogtatócédulát, hogy így mentelmi jogot szerezve tisztázhassa magát a koholt vádak alól... Jó, én ebben a magyarok nyilai terrorszervezetben nem tudok maradéktalanul hinni, de a mentelmi jog amúgy is szúrja a szemem. Viszont nem bízzák a véletlenre, majdnem minden harmadik napon jönnek a jobbikos aktivisták. Ellenben még nem találkoztam, MSZP önkéntessel.

MSZP képviselői bemutatkozást is találtam már, de arra nem emlékszem ki volt a papíroson. Sajnos úgy vélem, hogy ennek a pártnak a színeiben akárki is próbálkozik, tőlem nem fog segítséget kapni a jelöltséghez. Ha engem kérdeznének, akkor minden alkotmányos joguktól megfosztanám a párt vezetőit és azok köreit, meg az állami vállalatok vezetőit és mindezek családját, barátait, amig a számonkérés folyik. Hazaárulók és néprontók ne takarózhassanak a demokrácia intézményeivel. (Még szerencse, hogy nem kérdeznek meg erről engem.)

Nem hallottam viszont a többi pártról. Illetve épp most kopogtatott a céduláért egy kedves LMPs hölgy. Tőle elfelejtettem kampányanyagot kérni. Nem látom esélyesnek és érdemesnek sem őket. Az az igazság, hogy egy merő zagyvaságnak tartom a gondolataikat. Talán majd a következő választásokig összeszedik magukat, ha tényleg komolyan gondolják. Az amúgy különösen unszimpatikussá teszi számomra az LMPt, hogy sok volt SZDSZ rajongó fog rájuk szavazni. Kire is szavazhatnának?

Itt jegyezném meg, hogy sem SZDSZ, sem MDF, sem e kettő egyesüléséből származ öszvér Demokratikus Centrum kampányanyagát nem kaptam még kézhez. Bár oriásplakáton gyakran találkozni fiatalokkal, akik demokraták és magyarok és függetlenek... SZDSZről szinte semmit nem hallani, akkor is inkább csak Demszkyről a főváros cégei kapcsán. 

Hát ennyit a lehetőségekről. Viszont semmi olyat nem hallok senkitől, ami igazán buzdítana a szavazásra. Persze elmegyek és a lehetőségekből belátásom szerint fogok egyet választani. Viszont nincs olyan program, ami az elképzeléseimmel összhangban lenne. Senki nem tűzte zászlajára a királyság visszaállítását, a nemesség sorsának rendezését, de még csak a történelmi alkotmány és a Szent Korona jogállásának helyreigazítását sem.

Nincsenek vérmes reményeim ezzel kapcsolatban. A negyven év kommunizmussal vegyes államszocializmus, és az utánna következő balliberális pszeudodemokrácia az írmagját is kiírtotta annak, ami Trianonból még megmaradt. Akkor még úgy volt, hogy a velünk együtt élő nemzetiségek zömmel elsőként magyarnak vallották magukatés csak másodjára voltak morvák, zsidók, románok... Ma meg már ott tartunk, hogy a magyar is csak alig meri vállalmi származását az Őrvidéken, Felvidéken, Kárpátalján, Partiumban, Erdélyben, Délvidéken vagy Horvát-Szlavóniában -de még kismagyarországban is. Mert ők mernek kicsik lenni -ahogy azt Kovács László javasolta!

Én pedig mindennek ellenére hiszek Egy Istenben, hiszek a hazában, hiszek nagy Magyarország feltámadásában! És hiszek a magyarság, a magyar emberek eredendő nagyságában akkor is, ha ez ma nem tud, vagy nem akar megnyilvánulni. Nem vetem meg azt, aki a szemének hívén a látottak alapján ítélkezik hazájáról, nemzetéről. Inkább sajnálom őket, mert elvesztették a hitüket önmagukban és a Szent Koronában. És dühös vagyok mert látom, hogy a mindent eláruló és kiértékesítő kufárok csak Júdás ezüstben mérik az árát mindannak, ami az igaz Magyar ember számára szent és sérthetetlen.

Hát vagy az van, hogy egy meghaladott eszmében hiszek, vagy ahogy én látom, megelőzöm a koromat ezekkel a gondolatokkal. Ezt majd eldönti az élet!

Szólj hozzá!

Címkék: választás nagyvilág érdekesség belpolitika szentkorona

A bejegyzés trackback címe:

https://diszmagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr261803770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása