HTML

Díszmagyar - Az álhírgyár

Az oldalon található bejegyzések sajátos véleményt tükröznek, nem pártok vagy politikai csoportok kialakított véleményét mutatják be. Amennyiben az itt olvasottak további gondolatokat ébresztenek, írjon hozzászólást. Tegyen így akkor is ha véleménye nem egyezik a szerző véleményével!

InMemoriam

Nem Nem Soha!

Utolsó kommentek

  • cxc: A veszély a hegymenete optimalizált terepjáróban rejlik. Ha az ilyen szürke autó nagyobb átétbe k... (2014.04.09. 21:12) Orbán Express
  • cxc: Ez volt az első gondolatom ahogy pár nap különbséggel ÉK ban és Iránban is volt rengés :-) (2013.04.11. 17:56) Klasszikus összeesküvés elmélet?
  • Nomen Nescio: Én Európa erejét pont a sokszínű kultúrájában és nem a "globalomaszlagosított" olvasztótégelyben l... (2013.04.09. 21:23) Kétegyország
  • cxc: Megint belepofázom a saját magam hülyeségét :-) Elvégre én is hűséges olvasója vagyok a blogodnak... (2013.04.09. 15:47) Kétegyország
  • cxc: Csak annyira árnyalt amennyire árnyaltnak akarod látni. Próbáld meg elmagyarázni a gyerekednek, ho... (2013.03.25. 14:44) "Kétmagyarország" hány ország?
  • Utolsó 20

Kampány-csend...

2010.03.09. 13:53 Nomen Nescio

Vagy nem is olyan csendes:
Az MDF fővárosi elnöke közleményben mondta fel az MDF SZDSZ-szel kötött választási megállapodását. Ez azt jelentené, hogy nem lesz fővárosi listájuk. Az MDF vezetése erre kizárta a pártból Lévai Zoltánt.
 
Másrészt meg:
Nagyságrendileg mintegy hetvenmillió forint jutott Hagyó Miklóshoz Balogh Zsolton keresztül - erről a BKV Zrt. volt megbízott vezérigazgatója beszélt a Magyar Nemzetnek adott interjújában, amelyben arról is beszélt, hogy azóta tudja, hogy 15 millió forint fér el egy Nokia-dobozban, mert egyszer abban adta át az összeget.
 
Ami magyarázza talán ezt:
A nemzeti vagyon valós értékéről jelenleg sincs hiteles adat. Két éve még 42 ezermilliárdról beszélt a vagyonkezelő, ma csak annyit tudunk, hogy valahol 15 és 27 ezermilliárd között lehet az érték. Az „eltűnt” jelentős összegről nem adtak számot, ami nem is csoda, hiszen a hiányzó vagyonelemek egyértelműen a gazdálkodás hanyagságára utalnak. 
 
Furcsa egy ország ez a miénk. Lerabolva, kifosztva a kisemmizett maradék is. Így vágunk neki az új évtizednek. Új ígéretekkel a régi bajokra. Csak a valódi problémákról nem beszél senki.
 
Arról keveset hallani, hogy elavult alkotmány próbálja egybentartani az elavult államot. Túl kellene lépnünk végre a kishitűségen és az évszázados hazugságokon. Észre kell vennünk végre, hogy az eddigi út egyszerűen nem követhető tovább. 
 
Észre kell venni, hogy a beidegződéseink ellenünk hatnak -ördögi terv ez, de le kell rázni magunkról a sosem volt történelmünk ódiumát, hogy valóságos múltunk, és a Szent Korona vezessen vissza minket őseink útjára.
 
Meg kell tanulni újra büszkének lenni, emelt fővel, egyenes háttal és nyilt tekintettel szembenézni mindazokkal, akik kifosztottak, akik meggyaláztak és létünkre törtek.
 
Észre kell venni, hogy amig zsidózunk, cigányozunk, kommunistázunk és fasisztázunk, addig a hátunk mögött azt a keveset is ellopják amit a háborgó történelem meghagyott. Rá kell jönni, hogy nincs erő és érdek, ami a megmaradásunkért kűzdene helyettünk. Ha magunkat kihalásra ítéljük, nem lessz aki megmentsen minket.
 
Már csak azért sem, mert ma Európa úgy ismer minket, mint akik egyszer régen végigrabolták az ő nyugodt és kiegyensúlyozott világukat. Rablóhordának, martalócoknak tartanak bennünket, akik jobbára talán beszélni sem voltak képesek, míg a nyugati civilizáció kegyéből államot nem kaptunk.
 
Európa ma nem arra emlékszik, hogy (néhány év eltéréssel) másodikként hoztunk létre alkotmányt -ami 1945ig érvényben volt. Nem emlékszik szent királyainkra. Nem emlékszik arra az emberfeletti harcra, ami megállította a Mongol, később az Oszmán birodalom térhódítását. Az európai keresztények zömmel azt sem tudják, hogy a déli harangszó Nándorfehérvár hőseinek emlékére szól. Talán Európa sem létezne a mai formájában, ha akkor a megvetett és lenézett magyarok nem állnak ki vélt és valós értékeik védelmére.
 
Európa ma a szabadgondolkodók világa. Az európai únio alkotmányába még utalásként sem került bele a hit, a keresztény erkölcsiség. Lassacskán még a karácsonyt is betiltják a másként gondolkodók érzékenységére való tekintetből.
 
Európa nem emlékezik meg azokról a magyarokról, akik a művészet és tudomány világát erősítették. Bár az atombomba is részben magyar elme szüleménye, de ki tudja ma azt, hogy a számítógép, a helikopter, a telefonközpont, a karburátor, a távvezetéken szállított villamosáram és még számtalan dolog nem létezne, ha mi magyarok nem adtunk volna tudós koponyákat a világnak. Erre nem emlékszik a magyarság és Európa sem.
 
A világ ma arra emlékszik, hogy utolsó csatlósok voltunk Hitler árnyékában, de azt hajlamos elfelejteni az érzékeny Európa, hogy sok "győztes" állam volt fasisztább minálunk. Ausztria a bekebelezést örömujjongással fogadta. Svájc, a nagy független a mai napig őrzi az elrabolt zsidó és nem zsidó vagyonokat. Franciaország kormánya kollaborált a náci Németországgal, ahogyan Svédország is. Spanyolországban működött legtovább fasiszta kormány... Erről sokan nem szeretnek hallani.
 
Ahogy a kommunizmus áldozatairól sem. Hitler számlájára 50 millió lelket írnak, de soha nem számolták még össze hányan haltak bele a kommunista diktatúrába keleten és nyugaton. Csak a Gulágon többen, mint a második világháború összes áldozata. Erről miért nem beszél Európa? Biztos, hogy a rossz oldalon állt az, aki Sztálin ellen kelt háborúra? Erről miért nem beszél Európa? A Katyini mészárlásról miért nem beszél Európa? Délvidéken már az oroszok azt mondták a jugoszláv kegyetlenkedésekre, hogy elég, pedig aztán az orosz fiúkat sem kellett félteni... Erről miért nem beszél Európa?
 
Azért, mert Jaltán a nagyhatalmak eladtak minket. Odavetették a Kárpát medencét és Lengyelországot koncnak, és a pánszláv álomban ringatózó népeket a ruszkiknak -Sztálinnak. Így egyeztek meg a sorsunkról a fejünk felett. Erről miért nem beszél Európa?
 
A liberális magyar értelmiség Európában kampányol szülőhazája ellen, miközben a globális tőke kifosztja az országot és kisemmizi még az ükunokáinkat is. Erről miért nem beszélünk idehaza? Miért nem meri ezt kimondani a magyar politikum?
 
Trianont még csak felemlegetni is bűn, holott magyarország nem volt kirobbantója a nagy világégésnek. Az akkori győztes hatalmak nem az Osztrák-Magyar Monarchiát büntették, kizárólag minket -Jogtalanul és igazságtalanul. Ezt mikor ismeri el Európa? Az elmúlt kilnecven évben ahogy az utóbbi húszban is, Magyarország finanszírozza a magyarságot, magyar oktatást az elszakított területeken.
 
Az ott élő magyarságot nem védik a törvények. Erről miért nem beszél Európa? Miért nem beszélünk erről mi, Európában? A két Németország a szovjet birodalom összeomlásával újra egyesülhetett, csak a Kárpát medencének nem szabad újra egyesülnie? Erről miért nem kérdezzük meg Európát? Mert tudjuk a válaszukat.
 
Ezek a kérdések fel sem merülnek ma a politikai pártok üzeneteiben. Ahol a csírája látszik is a kérdéseknek, ott is elnyomják a vadhajtások. Ezek a kérdések nem korszerűek, ma nem eukomfortosak, nem aktuálisak és nem illendők... Mert csak indulatokat gerjesztenek. És ez igaz is. A második világháború az első békében (párdon: húsz éves tűzszünetben) volt kódolva. Hát ezért túl kényes ez a kérdés Európának.
 
Egyszerűbb tehát elnézni, ha a Szlovák kormányzó pártok egyikének hivatalos kommunikációjában Magyarország nélküli Európa térképet jelentetnek meg weboldalukon. Egyszerűbb megsemmisíteni, pontosabban ostoba ideológiákkal átitatni és hagyni, hogy saját magát megsemmisítse ez az amúgy is furcsa és érthetetlen nyelven beszélő, érthetetlenül gondolkodó nép. Hagyni kell hát őket (-minket) végleg eltünni Európa színpadáról.
 
Remélem, hogy elkezdünk gondolkodni és ehhez azért lessz egy-két szavunk nekünk is. Nem erőszakos, nem fenyegető, de határozott és magyar öntudattal, nemzettudattal átitatott. Sosem voltunk kegyetlen leigázó nép. Soha nem írtottunk ki más népeket és nemzeteket. Épp ellenkezőleg! A legyőzött népek kultúráját meghagytuk, megismertük és inkább mi tettük magunkévá belőle mindazt, ami beleilleszthető volt ősi műveltségünkbe.
 
Ezért van, hogy a Kárpát medencében ma velünk együtt élnek oláhok, rácok, tótok és teuton leszármazottak. Mert a magyar nagyság abban is megnyilvánult, hogy nem törtünk annak életére, akik mellénk vetődtek a sors viszontagságaitól üldöztetve. És ezért van, hogy a sors viszontagságai vagy a velünk élő népek üldöztetései ellenére ma is létezünk még.

Szólj hozzá!

Címkék: kampány választás kultúra külpolitika belpolitika szentkorona szemérmes újságírás

A bejegyzés trackback címe:

https://diszmagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr281823891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása