HTML

Díszmagyar - Az álhírgyár

Az oldalon található bejegyzések sajátos véleményt tükröznek, nem pártok vagy politikai csoportok kialakított véleményét mutatják be. Amennyiben az itt olvasottak további gondolatokat ébresztenek, írjon hozzászólást. Tegyen így akkor is ha véleménye nem egyezik a szerző véleményével!

InMemoriam

Nem Nem Soha!

Utolsó kommentek

  • cxc: A veszély a hegymenete optimalizált terepjáróban rejlik. Ha az ilyen szürke autó nagyobb átétbe k... (2014.04.09. 21:12) Orbán Express
  • cxc: Ez volt az első gondolatom ahogy pár nap különbséggel ÉK ban és Iránban is volt rengés :-) (2013.04.11. 17:56) Klasszikus összeesküvés elmélet?
  • Nomen Nescio: Én Európa erejét pont a sokszínű kultúrájában és nem a "globalomaszlagosított" olvasztótégelyben l... (2013.04.09. 21:23) Kétegyország
  • cxc: Megint belepofázom a saját magam hülyeségét :-) Elvégre én is hűséges olvasója vagyok a blogodnak... (2013.04.09. 15:47) Kétegyország
  • cxc: Csak annyira árnyalt amennyire árnyaltnak akarod látni. Próbáld meg elmagyarázni a gyerekednek, ho... (2013.03.25. 14:44) "Kétmagyarország" hány ország?
  • Utolsó 20

Grafománok figyelem!

2010.03.18. 18:06 Nomen Nescio

Összeesküvéselmélet-gyártó verseny indul!
 
Ilyen még nem volt. A napi aktualitások alapján úgy gondolom elérkezett az ideje, hogy meghirdessem a Díszmagyar blog első összeesküvéselmélet gyártó versenyét.
 
A megadott elemek felhasználásával készített színes szélesvásznú elméletek terjedelme jó esetben eléri az egy gépelt oldalt (tahoma 12p normál sorköz), de nem haladja meg a négy oldalt.
 
A kötelező elemeken kívül egyéb híreket is fel lehet használni. Az ajánlott cikkeket nem kell beleszőni a történetbe akkor sem, ha nem csak a kötelezőkből áll a sztori.
 
Beküldési határidő 2010 április 10. éjfél. A legélvezetesebb írásokat (ha véletlenül lesznek) április 26. hétfőtől lehet olvasni majd az oldalon. 
 
Események, amiket feltétlenül tartalmazzon a pályamű: 
    • Izraeli katonai repülőgépek a magyar légtérben. A gépek rendelkeztek berepülési engedéllyel a Nemzeti Közlekedési Hatóságtól, azonban a Honvédelmi Minisztérium nem tudott a műveletről. A gépek nem kereskedelmi járatok, hanem katonai repülők voltak. Izrael budapesti nagykövete kijelentette, a gépek nem titkos katonai manővert hajtottak végre, csak gyakorlatoztak.

    • Budapest 16. kerületében orvgyilkos végez ki egy szír származású magyar állampolgárt. A kivégzés kísértetiesen emlékeztet az 1998as Fenyő gyilkossághoz. Az áldozat több ügyben is együttműködött a rendőrséggel. Molnár Csaba egykori főrendőr állítólagos korrumpálója, aki tanúskodott többek közt a Kulcsár ügyben is.

    • Hagyó Miklós külföldre menekül? Egy nappal a meghallgatása előtt még úgy nyilatkozott Hagyó Miklós, hogy elmegy a BKV ügyek kivizsgálására alakult fővárosi bizottsági meghallgatásra. Ezzel szemben csak egy levelet juttatott el a bizottság elnökéhez, melyben úgy fogalmazott, hogy nem kíván a politikai színjátékban "biodíszletként" szerepelni. Korábban lánya nevére iratta házát, egy másik nagyértékű ingatlant pedig párttársának adott el.

    • Reggeli horror Győr mellett. Miközben az anyagi gondokkal nem küzdő család a reggelihez készül, az apa lemészárolja feleségét és két gyermekkorú lányát. Holttesteiket a gyermekszobába vonszolja, ahol letakarja őket. Az esetet követően felvágja ereit, és egy nagyméretű késsel mellbeszúrja magát. Végül a gazdasági épületben tartott motoros láncfűrésszel megfésülködik és elvágja saját torkát a géppel. A falubeliek nem hisznek a hivatalos rendőri véleménynek. Kegyeleti okból ezt a cikket tessék óvatosan kezelni!

    • Több házra molotov koktélt dobtak siófokon. Siófok cigányok lakta részén több házra is molotov koktélt dobtak ismeretlenek. A település kisebbségi vezetője kijelentette, hogy a támadás rasszista indíttatású volt.

Az alábbi, ajánlott témákat csak a kimódoltabb összeesküvés elméletekben kell felhasználni: 
    • Egy chikagoi csoport beperelte a MÁVot. A holokauszt túlélők csoportja közel 1800 milliárd forintra perli a Magyar Államvasutakat a deportálásokban való közreműködése miatt. Korábban hasonló keresetet nyertek például Franciaországban.

    • Károly herceg négynapos látogatásra érkezik hazánkba.

    •  Lemondott a Jobbik szóvivője. Király Andrásról megjelent fotók alapján a kompromittálódott fiatalember nem vetette meg a könnyűdrogokat és a homoszexuális társaságot. Pártja programjában ezek az elvek hivatalosan nem szerepelnek.

    •  Narancsvidék címmel jelent meg politikai magazin. A FIDESZes politikusokat rossz színben feltüntető, impressum nélkül megjelenő politikai magazint osztogatnak országszerte. A cikkek célja a szereplők lejáratása.

Az én fantáziámaz megmozgatta a fenti néhány hír, de most arra vagyok kíváncsi, hogy neked -Kedves Olvasó, milyen történet áll össze a fejedben a napi aktualitások alapján.

Pályaműveket a 2010.conspiracytheory@gmail.com e-mail címre kell eljuttatni április 10. éjfélig.

Szólj hozzá!

Címkék: külpolitika összeesküvés elmélet belpolitika

A bejegyzés trackback címe:

https://diszmagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr671850234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása