HTML

Díszmagyar - Az álhírgyár

Az oldalon található bejegyzések sajátos véleményt tükröznek, nem pártok vagy politikai csoportok kialakított véleményét mutatják be. Amennyiben az itt olvasottak további gondolatokat ébresztenek, írjon hozzászólást. Tegyen így akkor is ha véleménye nem egyezik a szerző véleményével!

InMemoriam

Nem Nem Soha!

Utolsó kommentek

  • cxc: A veszély a hegymenete optimalizált terepjáróban rejlik. Ha az ilyen szürke autó nagyobb átétbe k... (2014.04.09. 21:12) Orbán Express
  • cxc: Ez volt az első gondolatom ahogy pár nap különbséggel ÉK ban és Iránban is volt rengés :-) (2013.04.11. 17:56) Klasszikus összeesküvés elmélet?
  • Nomen Nescio: Én Európa erejét pont a sokszínű kultúrájában és nem a "globalomaszlagosított" olvasztótégelyben l... (2013.04.09. 21:23) Kétegyország
  • cxc: Megint belepofázom a saját magam hülyeségét :-) Elvégre én is hűséges olvasója vagyok a blogodnak... (2013.04.09. 15:47) Kétegyország
  • cxc: Csak annyira árnyalt amennyire árnyaltnak akarod látni. Próbáld meg elmagyarázni a gyerekednek, ho... (2013.03.25. 14:44) "Kétmagyarország" hány ország?
  • Utolsó 20

Újabb chikagoi per, most bankok ellen

2010.03.28. 18:10 Nomen Nescio

A chikágói örökösök újabb érdekes pert indítottak, ezúttal a bankszektor ellen.

"... Feldmájer Péter, a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetségének (Mazsihisz) elnöke ugyancsak februárban az MTI-nek azt mondta, a magyarországi zsidóság túlnyomó részének meggyilkolásáért, vagyonuk elkobzásáért az akkori magyar társadalom túlnyomó része felelős, ezért a felelősséget a magyar államnak kell viselnie. A Mazsihisz elnöke rámutatott: a magyar állam a felelősségét elismerte a holokauszttal összefüggésben egyrészt az 1946. évi XXV. törvényben, másrészt az 1947. február 10-én megkötött párizsi békeszerződésben. Az állam ennek megfelelően vállalta, hogy kompenzációt nyújt a zsidó közösségnek, és ez a folyamat ma is zajlik Magyarországon.

A Mazsihisz elnöke arról is beszélt, hogy a kártalanításról szóló tárgyalások az állammal húsz éve folynak, "egyes kormányok aktívabban, más kormányok kevésbé aktívan gondolkodtak erről", de a folyamat nem szakadt meg a rendszerváltás óta. Utalt arra is, hogy 2007-ben, kormányhatározat alapján, létrejött egy ezzel a kérdéssel foglalkozó vegyesbizottság. Megjegyezte, hogy a magyar állam a nem vagyoni károk terén a világon egyedülálló módon "a zsidó emberek meggyilkolásával okozott károk bizonyos részével szembenézett", és a meggyilkoltak testvéreinek vagy leszármazottainak hajlandó volt, ha nem is túlságosan nagy összegű, de mindenképpen számottevő kártalanítást fizetni. ..." (hirado.hu -MTI)

Ügyes, nem mondom kicsit (vagy nem is olyan kicsit) gusztustalan, de az ötlet nem rossz. Bizonyítani az ártatlanságot kell, ami nem lehet. Ahogy persze a bűnösséget sem, de itt most abból indulunk ki, hogy a felperesek felmenőit kifosztották/kifosztottuk -ergo bűnösök vagyunk. Az mellékes, hogy a háború óta nyögjük a (...) bűnök árát a szakállas bácsiknak... Közben Izraeli gépek parádéznak a magyar légtérben -csak hogy tudjuk hol a helyünk(?). 

Hatvanöt év után talán túl könnyű összegyűjteni béremlékeket és fizetett emlékezőket, ahogy az álbizonyítékokat is. Ugyanakkor gyomorforgató, hogy hatvanöt év elteltével is a holokausztból akarnak megélni emberek. Nem dolgos magyarok, nem! Kizsákmányolt, szerencsétlen, üldözött és hazájukból elüldözött zsidó leszármazottak -Amerikában... És ha azt merészeled mondani, hogy ebből a vérszívásból elég, rögtön antiszemita-fasiszta vagy.

Izrael budapesti nagykövetasszonya is habozás nélkül előhúzta az antiszemita kártyát, ahogy riporterek elkezdték kérdezgetni a kémrepülők érkezésének okát. Izrael állam hivatalos képviselője ebben a helyzetben nem átallotta azt nyilatkoznni, hogy Izraelellenességet lát a kérdések mögötti szándékban.

Mellesleg továbbra is azt állítom, hogy egyetlen fasiszta, vagy inkább náci állam létezik: Izrael -ahol módszeresen irtják a Palesztínokat, ahol katonai erővel toloncolják ki az őslakos helyieket az új (kibucoknak) telepeknek kiszemelt területekről, ahol adminisztratív eszközökkel lehetetlenítik el az arabok mindennapjait, ahol embereket koncentrációs táborokban tartanak. A koncentrőációs tábor neve Palesztína, amit szögesdróttal és hat méter magas betonkerítésekkel vesznek körbe, ahová csak élesített fegyverekkel szembenézve lehet bemenni...

A fasiszták egyébként nem voltak zsidóellenesek. Mussolini nem üldözte az olasz zsidókat, akiknek egy haja szála sem görbült, amig a nácik meg nem szállták az országot. Tehát a náci németek, miként nálunk is. Horthy sem volt zsidógyűlölő. Neki köszönhető, hogy egyáltalán vannak magyar túlélők, akiknek vannak leszármazottai. A magyar zsidókat a megszálló német csapatok deportálták, német vagonokon egyébként.

Az ilyen perek semmi másra nem jók, mint a legsötétebb indulatok gerjesztésére. Ahogy a kémrepülők mutogatása is csak ezt a célt erősíti. Én abban is tervszerűséget vélek felfedezni, hogy épp a demokratikus fordulat beköszönte előtt kezdődnek ezek a perek. Egy végtelenségig legyengített ország végtelenségig legyengült önvédelmi mechanizmusát kihasználva igyekszik nyerészkedni néhány ocsmány haszonleső. Olyan ez, mint amikor Soros György a Forint ellen spekulál... The business is business...

___________________________________

Ha dörzsölt ügyvéd volnék, és hírnévre akarnék szert tenni, összeszednék néhány hasonlóan csavaros eszű kollégát, és kiokoskodnám a módját, hogy szép reményekkel pereljük a Trianoni békeszerződést aláíró államokat azért a mérhetetlen pusztításért, amit a magyar lélekben, a magyar gazdaságban, és a magyar szuverenitásban okoztak.

Tételesen fel lehet sorolni az ellopott javakat, a megsemmisített infrastruktúrát, a leszakított területeken élő magyarokat ért károkat, a Benes dekrétumok okozta károkat, az ellopott földeket és házakat, a magántulajdont, amit nem vihettek magukkal a kisemmizettek. Tételesen fel lehet sorolni az ipart ért károkat, a mezőgazdaságot ért károkat.

Az anyagi károkat fel lehet sorolni, de leírhatatlan az a kár, ami a magyar lélekben keletkezett az igazságtalanság láttán, amikor a világ olyanért büntette a Magyar Királyságot, amit az nem követett el. És ez az igazságtalanság ma is rejtve van a világ elött. Erről jobbára csak mi magyarok tudunk.

Van ország, ahol a kulturánk és örökségünk mellett a nyelvünket is el akarják venni tőlünk Magyaroktól. És ezalatt csak tűrjük, hogy a kilencven éves hazugság határozza meg az ezerszáz éves Kárpát-medencei Magyar állam jövőjét. És tétlenül nézzük, ahogy hatvanöt éves folyamatos kizsákmányolás után ilyen perekkel fosszák ki hazánkat, a maradék Magyarországot...

Kemény leckék ezek az élettől, amikből ha nem tanulunk, elveszünk! Persze hogy nehéz ebből a mesterien kimunkált ördögi körből kitörni, hiszen a Magyarság felemelkedése senki másnak nem érdeke... Pedig ha tudnák mennyire hogy az!

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: ütlegváltás

A bejegyzés trackback címe:

https://diszmagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr831875385

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Előkerült egy, a költségvetésből hiányzó 4 milliárd forint 2010.03.30. 15:34:14

Először gondolni sem mertem volna, hogy Magyarországon rászoruló és rászoruló között is különbséget tesznek, különösen nem ilyen aljas módon. Egy rövid, tömör „B” (mint Bicskanyitogató) kategóriás cikk következik. 2007-et írunk, két éve ke...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása