HTML

Díszmagyar - Az álhírgyár

Az oldalon található bejegyzések sajátos véleményt tükröznek, nem pártok vagy politikai csoportok kialakított véleményét mutatják be. Amennyiben az itt olvasottak további gondolatokat ébresztenek, írjon hozzászólást. Tegyen így akkor is ha véleménye nem egyezik a szerző véleményével!

InMemoriam

Nem Nem Soha!

Utolsó kommentek

  • cxc: A veszély a hegymenete optimalizált terepjáróban rejlik. Ha az ilyen szürke autó nagyobb átétbe k... (2014.04.09. 21:12) Orbán Express
  • cxc: Ez volt az első gondolatom ahogy pár nap különbséggel ÉK ban és Iránban is volt rengés :-) (2013.04.11. 17:56) Klasszikus összeesküvés elmélet?
  • Nomen Nescio: Én Európa erejét pont a sokszínű kultúrájában és nem a "globalomaszlagosított" olvasztótégelyben l... (2013.04.09. 21:23) Kétegyország
  • cxc: Megint belepofázom a saját magam hülyeségét :-) Elvégre én is hűséges olvasója vagyok a blogodnak... (2013.04.09. 15:47) Kétegyország
  • cxc: Csak annyira árnyalt amennyire árnyaltnak akarod látni. Próbáld meg elmagyarázni a gyerekednek, ho... (2013.03.25. 14:44) "Kétmagyarország" hány ország?
  • Utolsó 20

Sorsfordító forduló - választás ujratöltve

2010.04.25. 09:34 Nomen Nescio

Hazánk sorsfordító időket él. Történelmi pillanatok ezek, amik hosszú távra meg fogják határozni jövőnket. Nem most kezdődött ez a magasztos, sorsfordító idő. Ez 2006 őszén vert gyökeret, és mostanra erősödött meg a jövő palántája.

Én olyan jövőben hiszek, amikor Magyarország újra visszanyeri méltóságát és helyét a nagyhatalmak között. Amikor felül emelkedünk az elnyomáson -jöjjön keletről, vagy nyugatról. Olyan világban hiszek, amikor büszkén lehet vállalni a világ és Isten előtt, hogy Magarok vagyunk!

Olyan világban hiszek, amikor történelmünket nem hazugságokra építjük, hanem saját nagyságunkra, múltunkra. Ebből építhetünk szép, új világot, ebből születhet meg az új jövő.

Reggel hét óráig a még választásra jogosultak mintegy 1,36%-a adta le voksát.

Az országgyűlési választás második fordulójában reggel hattól este 7-ig szavazhatnak abban az 57 szavazókerületben, ahol az első forduló érvénytelen volt. Hét megyében nincs második forduló. Hosszú várakozásra Budapesten és Miskolcon lehet számítani. index.hu

Ezen a választáson eldől a támogatottság mértéke, a jövő alakulásának mértéke és sebessége. Az irány már eldőlt két héttel ezelőtt. Most arról döntenek a még jogosultak, hogy milyen mértékű legyen a leendő kormány felhatalmazása. Estére kiderül ez is. 

Múlt nélkül nincs jövő! Hit nélkül nincs erő, ami képes építeni! Álmok nélkül nincs racionalitás, ami megfoganhat! Jövőkép nélkül nincs idea, ami gyökeret ereszthet! Tettek nélkül mit sem érnek a szép szavak!

Szólj hozzá!

Címkék: választás

A bejegyzés trackback címe:

https://diszmagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr691949514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása