HTML

Díszmagyar - Az álhírgyár

Az oldalon található bejegyzések sajátos véleményt tükröznek, nem pártok vagy politikai csoportok kialakított véleményét mutatják be. Amennyiben az itt olvasottak további gondolatokat ébresztenek, írjon hozzászólást. Tegyen így akkor is ha véleménye nem egyezik a szerző véleményével!

InMemoriam

Nem Nem Soha!

Utolsó kommentek

  • cxc: A veszély a hegymenete optimalizált terepjáróban rejlik. Ha az ilyen szürke autó nagyobb átétbe k... (2014.04.09. 21:12) Orbán Express
  • cxc: Ez volt az első gondolatom ahogy pár nap különbséggel ÉK ban és Iránban is volt rengés :-) (2013.04.11. 17:56) Klasszikus összeesküvés elmélet?
  • Nomen Nescio: Én Európa erejét pont a sokszínű kultúrájában és nem a "globalomaszlagosított" olvasztótégelyben l... (2013.04.09. 21:23) Kétegyország
  • cxc: Megint belepofázom a saját magam hülyeségét :-) Elvégre én is hűséges olvasója vagyok a blogodnak... (2013.04.09. 15:47) Kétegyország
  • cxc: Csak annyira árnyalt amennyire árnyaltnak akarod látni. Próbáld meg elmagyarázni a gyerekednek, ho... (2013.03.25. 14:44) "Kétmagyarország" hány ország?
  • Utolsó 20

BANK isten és IMF vita - a vastag számla balladája

2010.07.21. 11:26 Nomen Nescio

Megszakadtak a tárgyalások, most dolgozik a nemzetközi üzenőplatform. Baloldali és liberális napilapok, mérvadónak nevezettek cikkeznek hangosan a magyar arroganciáról.

Az IMF számlának a megállapodáskor sem volt része a hogyan, csak a mit. "Mit képzel Zorbán(ia), hogy nem csak a szegény szerencsétlen Simort akarja megvámolni, de a BANK adót is bevezetné? Micsoda arrogancia?!

Számokkal vagy csak a szavakkal alátámasztott vélemények persze egyoldalúságukban is monoton ragaszkodnak az IMF istenség kultuszának szentségéhez és védik a Főpapság (befektetők) érdekeit. Tőlük akár megszokható is volna, de hogy a Magyar parlamentben a hazára felesküdött képviselő is a nemzetközi pénzpiac érdekeinek szekerét tolja, az enyhén szólva is hazaárulás.

Gyurcsány-Bajnai vállal -Zorbán végez, és hajtóvadászatot indít a jól bevált egykiori államhatalmi szereplők ellen -írja egy mértékadó nemzetközi lap. Arról szó nem esik, hogy nincs Európában még egy olyan jól fizetett bankvezér mint Simor András, és a bankadó kapcsán sem említődik meg, hogy a magyar piacról kiszippantott bankvagyon nagyságrendekkel nagyopbb bármely európainál...

A lakosság terheiről nem is beszélve. Bármely nyugati országban hasonló árakat találunk, de sehol nem keresnek ilyen rosszul a munkavállalók. A Görögök azért mentek az utcára, mert az átlag jövedelem ezerkétszáz (1200) euró alá került... És vérre mentek a megszorításokkal szemben. Akkor melyik ország polgára él túl jól?

Mennyi is magyarországon az átlag jövedelem? Az egyszerűség kedvéért beszéljünk euróban. Napi árfolyamon számolva (134000Ft) 468 €... Persze az átlag olyan, hogy mig az egyik lábamat égeti a forró víz, másikat lefagyasztja a hideg, átlagban épp kellemes lehet...(?) Amúgy 2004-ben 147000 volt... Az utóbbi hat évben meg csak az árak növekedtek.

Úgy megy ez, hogy onnan lehet lopni, ahol hagyják. Aztán amikor a tolvajnak a kezére csapnak, még meg is van sértődve, hogy az neki jár... Hát nem jár! Járt Gyurcsány alatt, járt Bajnai alatt, most meg más a világ!

Szólj hozzá!

Címkék: pénzügy szemérmes újságírás

A bejegyzés trackback címe:

https://diszmagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr952165718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása