HTML

Díszmagyar - Az álhírgyár

Az oldalon található bejegyzések sajátos véleményt tükröznek, nem pártok vagy politikai csoportok kialakított véleményét mutatják be. Amennyiben az itt olvasottak további gondolatokat ébresztenek, írjon hozzászólást. Tegyen így akkor is ha véleménye nem egyezik a szerző véleményével!

InMemoriam

Nem Nem Soha!

Utolsó kommentek

  • cxc: A veszély a hegymenete optimalizált terepjáróban rejlik. Ha az ilyen szürke autó nagyobb átétbe k... (2014.04.09. 21:12) Orbán Express
  • cxc: Ez volt az első gondolatom ahogy pár nap különbséggel ÉK ban és Iránban is volt rengés :-) (2013.04.11. 17:56) Klasszikus összeesküvés elmélet?
  • Nomen Nescio: Én Európa erejét pont a sokszínű kultúrájában és nem a "globalomaszlagosított" olvasztótégelyben l... (2013.04.09. 21:23) Kétegyország
  • cxc: Megint belepofázom a saját magam hülyeségét :-) Elvégre én is hűséges olvasója vagyok a blogodnak... (2013.04.09. 15:47) Kétegyország
  • cxc: Csak annyira árnyalt amennyire árnyaltnak akarod látni. Próbáld meg elmagyarázni a gyerekednek, ho... (2013.03.25. 14:44) "Kétmagyarország" hány ország?
  • Utolsó 20

A háború már csak olyan

2010.08.24. 15:52 Nomen Nescio

A háború már csak olyan, hogy katonák halnak meg benne. Afganisztánban meghalt egy magyar katonanő. Postumus hadnaggyá nevezték ki. A honvédelmi mimiszter is szépen beszélt, a köztársasági elnök is kifejezte együttérzését a hozzátartozóknak. Én is sajnálom az elesett katonát, a nőt. De a háborúk mégis csak olyanok, hogy abban katonák halnak meg.

A világ háborúra készülődik. Még csak a gazdasági előkészítő manőverek végénéll tartunk, de már megíródtak a taktikai és stratégiai tervek is. Sőt úgy vélem, hogy jövő húsvétkor a harcok is elkezdődnek. Készen van a forgatókönyv. Moszkva haditechnikai maketteket rendel, hogy ezzel vezesse félre a felderítést. Vagy Iránnak ajánlják majd fel, hogy iraki példára ők is gumitankokat sorakoztassanak fel a sivatagban? Amerika felfegyverzi Izraelt, Oroszország támogatja Iránt, Kína pedig hatalmas tőkét fektet az iráni földgázmezők hasznosításába. Irán eközben egyetlen lépésre van az atomfegyvertől. A háború hivatalosan ennek megakadályozására indul majd el.

A szomszédos Izrael persze már ma ia atomhatalom. A cionista, fajgyűlölő állam birtokolhat nukleáris fegyverzetet. Ott elvileg béke és demokrácia van. Igaz, hogy rendszeresen bombázzák a Gáza övezetet, hogy igyekszenek kiírtani az őslakos arab lakosságot, hogy a mindenki másra tekintet nélküli zsidó telepesek kedvükre lövöldözhetik az ártatlan palesztín gyerekeket. Ahogy az állam is kedvére lövöldözhet a segélyszállító hajókon. Izrael nem több, mint a világ pénzén felépített amerikai támaszpont. Ennyi.

Ezzel szemben Irán az ujabb kori történelemben soha senkit meg nem támadott (-saját népén kívül). A térséghez képest nyugodt, békés és majdnem európai értelemben demokratikus Perzsiában Mohammed Reza Pahlavi (az utolsó) Sahh uralmát és a királyságot 1979-ben megdöntő Khomeini ajatollahot a CIA fizette.

Ahogy korábban azokat a tálibokat is, akik a magyar konvojt megtámadták és két katonát könnyebben, egyet életveszélyesen, egyet halálosan megsebesítettek magyar idő szerint hétfőn hajnalban.

Ilyenkor válik a napnál világosabbá, hogy miről szól az 1848. márciusi forradalom követelései 10. pontja: A katonaság esküdjék meg az alkotmányra. Magyar katonáinkat ne vigyék külföldre, a külföldieket vigyék el tőlünk.

A magyar honvédnek nem lehet feladata, hogy előkészítesen egy ostoba és aljas érdekeken feszülő nukleáris háborút. Nem lehet feladata, hogy más népeket hitükben, vallásukban és szokásaikban elnyomja. Nem lehet feladata, hogy kizsákmányoló hatalmakat kiszolgálva megalázza más népek és nemzetek fiait, lányait, férfiait és asszonyait. A magyar honvédnek egyetlen feladata Szent hazánk és a magyar nemzet védelme ott, ahol arra szükség van.

Magyarország nem a jó oldalon harcol, amikor cionista törekvéseket támogat. Amikor Amerika nagyhatalmi törekvéseit támogatja. Amikor globális háborúban vesz részt a globálisnak nevezett terrorizmus bűnével kollektíven megbélyegzett nemzetek és népek ellen. Nekünk magyaroknak kellene a legjobban tudnunk mit jelent a hazug kollektív bűnösség vádja. Nekünk minden más nyugati országnál jobban kell tudnunk mit jelent elnyomottnak, száműzöttnek, kiközösítettnek és megalázottnak lenni.

Nekünk minden más úgynevezett szövetségesünknél jobban kellene tudnunk mennyit érnek a katonai szövetségek akkor, amikor arra nekünk volt/ van/ lessz szükségünk. Így nekünk kellene az elsőknek lennünk, akik kijelentik, hogy ebben az elmebeteg, torz háboorúban -szövetség ide vagy oda, de nem vagyunk hajlandóak részt vállalni.

Mert a háború már csak olyan, hogy abba emberek belehalnak. De hogyan viselhet háborút magyar katona olyanok ellen, akik soha semmiben nem vétettek a magyar államnak, a magyar nemzetnek és polgárainak sem (az igaztalan háborúba küldött zsoldosokon kívül)? Vegyük végre komolyan saját magunkat, származásunkat és küldetésünket és vegyük komolyan a '48-as követeléseinkben megfogalmazottakat. Éljen a Magyar szabadság, éljen a haza!

És ha idehaza már nincs honvéségünk, mert a legjava missziós szolgálatot teljesít idegen hatalmak érdekeit kiszolgálva távoli harcmezőkön, akkor az Isten óvja a Kárpát medencét!

Szólj hozzá!

Címkék: külpolitika belpolitika szép új világ szentkorona szemérmes újságírás nemzeti összetartozás

A bejegyzés trackback címe:

https://diszmagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr322244081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása