HTML

Díszmagyar - Az álhírgyár

Az oldalon található bejegyzések sajátos véleményt tükröznek, nem pártok vagy politikai csoportok kialakított véleményét mutatják be. Amennyiben az itt olvasottak további gondolatokat ébresztenek, írjon hozzászólást. Tegyen így akkor is ha véleménye nem egyezik a szerző véleményével!

InMemoriam

Nem Nem Soha!

Utolsó kommentek

  • cxc: A veszély a hegymenete optimalizált terepjáróban rejlik. Ha az ilyen szürke autó nagyobb átétbe k... (2014.04.09. 21:12) Orbán Express
  • cxc: Ez volt az első gondolatom ahogy pár nap különbséggel ÉK ban és Iránban is volt rengés :-) (2013.04.11. 17:56) Klasszikus összeesküvés elmélet?
  • Nomen Nescio: Én Európa erejét pont a sokszínű kultúrájában és nem a "globalomaszlagosított" olvasztótégelyben l... (2013.04.09. 21:23) Kétegyország
  • cxc: Megint belepofázom a saját magam hülyeségét :-) Elvégre én is hűséges olvasója vagyok a blogodnak... (2013.04.09. 15:47) Kétegyország
  • cxc: Csak annyira árnyalt amennyire árnyaltnak akarod látni. Próbáld meg elmagyarázni a gyerekednek, ho... (2013.03.25. 14:44) "Kétmagyarország" hány ország?
  • Utolsó 20

Kommentár nélkül

2012.03.30. 21:10 Nomen Nescio

Az MTVA felvétele Schmitt Pállal

(ha böngészője nem jeleníti meg a videót, úgy klikkeljen a címre)

Schmitt Pál, a Magyar Köztársaság elnöke interjút adott Obersovszky Péternek, az MTV riporterének. Az inerjút a köztévé az esti híradó után sugározta. A beszélgetésben Schmitt Pál kijelentette, hogy doktori címe megvonásának tényét elfogadja, de álláspontját továbbra is védeni fogja, érvekkel, de nem perrel. Hozzátette azt is, hogy most, hetven évesen, a kisdoktori cím  helyett a mai, szigorú feltételeknek fog megfelelni Phd dolgozatával.

Sportdiplomataként, egyéni világbajnok, kétszeres olimpiai bajnok vívóként, egyértelműen eredményes karriert tudhat a háta mögött. Az ellenzék álláspontja szerint megválasztásának egyetlen oka, hogy a köztársaság elnökének hivatala ne gördítsen különösebb akadályokat a kétharmados "fülkeforradalom" útjába.

Schmitt Pál az interjúban "bevállalt" Phd-vel egyszersmind becsületét szerezheti vissza és bizonyíthatja azt is, hogy tudományos érdemei épp úgy elévülhetetlenek, mint sportoló és sportdiplomata erényei.

Személyes véleményem szerint elegáns gesztus lett volna, ha az ügy kirobbanásakor áll elő a Phd gondolatával. "Dafke"... de nem állt elő sem akkor, sem azóta, egészen a mai napig. Az interjú mindemellett azért volt elkeserítő számomra, mert ha van is igazság abban amit mond, ahogy és amivel védi álláspontját, akkor is megkésett már.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://diszmagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr804350983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tyss · http://sokallok.blog.hu 2012.03.31. 22:16:26

Kettős mérce...
És persze hazudik is.
süti beállítások módosítása