HTML

Díszmagyar - Az álhírgyár

Az oldalon található bejegyzések sajátos véleményt tükröznek, nem pártok vagy politikai csoportok kialakított véleményét mutatják be. Amennyiben az itt olvasottak további gondolatokat ébresztenek, írjon hozzászólást. Tegyen így akkor is ha véleménye nem egyezik a szerző véleményével!

InMemoriam

Nem Nem Soha!

Utolsó kommentek

  • cxc: A veszély a hegymenete optimalizált terepjáróban rejlik. Ha az ilyen szürke autó nagyobb átétbe k... (2014.04.09. 21:12) Orbán Express
  • cxc: Ez volt az első gondolatom ahogy pár nap különbséggel ÉK ban és Iránban is volt rengés :-) (2013.04.11. 17:56) Klasszikus összeesküvés elmélet?
  • Nomen Nescio: Én Európa erejét pont a sokszínű kultúrájában és nem a "globalomaszlagosított" olvasztótégelyben l... (2013.04.09. 21:23) Kétegyország
  • cxc: Megint belepofázom a saját magam hülyeségét :-) Elvégre én is hűséges olvasója vagyok a blogodnak... (2013.04.09. 15:47) Kétegyország
  • cxc: Csak annyira árnyalt amennyire árnyaltnak akarod látni. Próbáld meg elmagyarázni a gyerekednek, ho... (2013.03.25. 14:44) "Kétmagyarország" hány ország?
  • Utolsó 20

álhírgyári capriccio

2008.10.29. 07:59 Nomen Nescio

 

Eddig meg nem erősített hírek szerint a kormány és az MNB közösen, hosszú távú szerződést írt alá kedden a délutáni órákban, az euro bevezetésének előrehozott dátumáról, és a bevezetés illetve átállás feltételeiről - jelentette a ZefPress

Az intézkedés elsődleges célja a hazánkat is elérő vilgágválság további hatásainak enyhítése, a hazai gazdasági válság további súlyosbodásának elkerülése.

A megállapodás értelmében a magyar nemzeti valutát az euro bevezetéséig felváltó fizetőeszközt a Hasbro által gyártott fém és papírpénzeket minden tizennyolcadik életévét betöltő, személyi igazolvánnyal rendelkező magyar állampolgár szabadon megvásárolhatja a hivatalos forgalmazó játékboltokban.

Az egységnyi valutát tartalmazó csomagok 600 forintos egységáron szerezhetők be. A szerződés nem tér ki az új fizetőeszköz értékének garantálására, így annak elfogadtatására sem, ezért a HasbroEuro fizetőértéke kétséges. Az új fizetőeszköz elfogadása önkéntes, a kereskedő, szolgáltató maga dönthet.

 

Hivatalos forrásokból úgy tudjuk, hogy az átállás dátumáig a magyar jegybank a forint használatát szorgalmazza...

Szólj hozzá!

Címkék: pénzügy belpolitika

A bejegyzés trackback címe:

https://diszmagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr57737915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása