HTML

Díszmagyar - Az álhírgyár

Az oldalon található bejegyzések sajátos véleményt tükröznek, nem pártok vagy politikai csoportok kialakított véleményét mutatják be. Amennyiben az itt olvasottak további gondolatokat ébresztenek, írjon hozzászólást. Tegyen így akkor is ha véleménye nem egyezik a szerző véleményével!

InMemoriam

Nem Nem Soha!

Utolsó kommentek

  • cxc: A veszély a hegymenete optimalizált terepjáróban rejlik. Ha az ilyen szürke autó nagyobb átétbe k... (2014.04.09. 21:12) Orbán Express
  • cxc: Ez volt az első gondolatom ahogy pár nap különbséggel ÉK ban és Iránban is volt rengés :-) (2013.04.11. 17:56) Klasszikus összeesküvés elmélet?
  • Nomen Nescio: Én Európa erejét pont a sokszínű kultúrájában és nem a "globalomaszlagosított" olvasztótégelyben l... (2013.04.09. 21:23) Kétegyország
  • cxc: Megint belepofázom a saját magam hülyeségét :-) Elvégre én is hűséges olvasója vagyok a blogodnak... (2013.04.09. 15:47) Kétegyország
  • cxc: Csak annyira árnyalt amennyire árnyaltnak akarod látni. Próbáld meg elmagyarázni a gyerekednek, ho... (2013.03.25. 14:44) "Kétmagyarország" hány ország?
  • Utolsó 20

Szlovák Magyar barátságos

2008.11.03. 09:04 Nomen Nescio

Focimeccs és bunyó, sajnos ma már olyanok ezek, mint a kávén a hab. Néha a szurkolók verik egymást, máskor meg a rendőrök a szurkolókat. Ez történt most is Dunaszerdahelyen. Helyi magyar és pozsonyi szlovák csapat. Dunaszerdahely a nyolcvan százalékban Magyarok lakta terület központja. A meccs 15. percében a magyar szektor szélén felsorakozó rohamosztag előbb csak fenyegetően jelezte jelenlétét, majd az egyik beöltözött egyenruhás megütött egy szurkolót, erre megindult a haddelhad. Gumibot, vipera, recsegnek a csontok, puffannak a pofonok… Földön fekvőt ütlegelő hivatalos közeg, ilyet már láttunk itthon is, akkor a barikádokon árpádsávost lengető fiatalokat verték. Jó, voltak ott molotov koktéllal álldogálók is.

Ezen az ominózus meccsen a jelenlévők szerint semmi nem történt. Hát már amennyire a korlátra aggatott magyar címer és a Nagy Magyarországot ábrázoló térkép semmi. De erőszak legfeljebb a biztonságért felelős rendőrök részéről. A rendőrség szóvivője azzal magyarázta az elég durvának nevezhető intézkedést, hogy a magyar szurkolók kövekkel dobálták őket. A rendelkezésre álló beszámolók és meglévő felvételek alapján ennek semmi nyoma nincs. Itt konkrétan elpáholták a magyarokat. Már volt ilyen, akkor Pozsonyból verték ki a rendőrök a magyar szurkolókat.

Pilisakárhol kidöntötték a szlovák helységnevet is tartalmazó táblát, a szlovák nevet lefújták festékkel. Ficó azon nyomban követelte Gyurcsány Ferenctől, hogy a budapesti szlovák nagykövetség épülete előtt spontán tüntetés keretében elégetett nemzeti jelképük ügyében tüstént lépjen fel, ahogy a szlovákokat Magyarországon általában érő atrocitások ellen is. Ez alatt a szlovákiai fegyveres erők magyarverése ügyében a „kócos asszony” telefonon beszélgetett szlovák kollégájával. A Szlovák parlamentben felszólították a magyar képviselőket, hogy rögvest határolódjanak el a magyarországi eseményektől.

Na most elsőre persze lehetne azt mondani, hogy a szlovák nagykövetség előtt a hírhedt Magyar Gárda tüntetett, de talán az ilyen szervezetek megalakulásának nem is lenne alapja, ha a magyar külpolitika hathatósan tudná képviselni a magyar érdekeket. Szlovákiában a helységnévtáblákon szereplő magyar neveket rendszeresen lefestik, egyetemista lányokat vernek szélsőségesek, a legmagasabb politikai körökben vált divattá Magyarország, a Magyar történelem, a Magyar közjogi méltóságok és egyáltalán a Magyar méltóság gyalázása. Ide jutottunk a hajdani stratégiai partner, Szlovákiában. Nesze neked Visegrádi Hármak!

Rá kellett döbbennem az előző bejegyzésim kapcsán érkező kommentekből, hogy én nem értek semmit. Most például azt nem értem, amit eddig is, hogy talán egy ilyen külkapcsolat volna a balliberális eszme és értékrendszer győzelmének jele? Nagyjából ilyen sikerrel számolhatunk az utóbbi hat évben a gazdaság terén is. Mi ez, ha nem bukás? Aki bukott, annak pedig vállalni kell a felelőséget, szedni a sátorfáját és menni. Ugyan az én személyes érdekeimet nem  képviseli sem az egyik, sem a másik nagy vízfej az ország élén, de ez a mostani kormányzat az egész magyarság ügyét sem képviseli…

Szólj hozzá!

Címkék: rendőrterror futballpolitika

A bejegyzés trackback címe:

https://diszmagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr73746878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása