HTML

Díszmagyar - Az álhírgyár

Az oldalon található bejegyzések sajátos véleményt tükröznek, nem pártok vagy politikai csoportok kialakított véleményét mutatják be. Amennyiben az itt olvasottak további gondolatokat ébresztenek, írjon hozzászólást. Tegyen így akkor is ha véleménye nem egyezik a szerző véleményével!

InMemoriam

Nem Nem Soha!

Utolsó kommentek

  • cxc: A veszély a hegymenete optimalizált terepjáróban rejlik. Ha az ilyen szürke autó nagyobb átétbe k... (2014.04.09. 21:12) Orbán Express
  • cxc: Ez volt az első gondolatom ahogy pár nap különbséggel ÉK ban és Iránban is volt rengés :-) (2013.04.11. 17:56) Klasszikus összeesküvés elmélet?
  • Nomen Nescio: Én Európa erejét pont a sokszínű kultúrájában és nem a "globalomaszlagosított" olvasztótégelyben l... (2013.04.09. 21:23) Kétegyország
  • cxc: Megint belepofázom a saját magam hülyeségét :-) Elvégre én is hűséges olvasója vagyok a blogodnak... (2013.04.09. 15:47) Kétegyország
  • cxc: Csak annyira árnyalt amennyire árnyaltnak akarod látni. Próbáld meg elmagyarázni a gyerekednek, ho... (2013.03.25. 14:44) "Kétmagyarország" hány ország?
  • Utolsó 20

A törvény előtt mindenki egyenlő, csak vannak egyenlőbbek

2009.02.11. 12:47 Nomen Nescio

De szeretnék én is hejj, pártvezető lenni… Korábban a telefonbeszélgetések meghallgatása során egy négy milliárddal rendelkező, Ferenc nevű magas rangú szocialista vezető is megemlítésre került. Gyurcsány Ferencnek most mégsem kell vallomást tennie a Zuschlag ügyben, mert a parlament határozata alapján, pártvezetőket nem lehet bűnügyekben meghallgatni… Szép világ, nem? Országos pártot alapítok, mandátumokat vásárolva bekerülök a parlamentbe, majd bűnszervezetben elkövetett bűnsegédlet bűntettének elkövetése után magával a joggal takarózom…

Mind e mellett kezd nyilvánvalóvá válni az is, hogy Magyarországon ugyan nincs sem szervezett~, sem cigány bűnözés, ellenben vannak megélhetési bűnözők, és megélhetési politikusok. Van még emellett antiszemitizmus és etnikai feszültséget gerjesztő mocskos jobboldal, masírozó gárdisták, meg betiltott gárda. Ezzel egy időben alakulófélben lévő „roma gárda”. Viszont a Sifokon menetelő mintegy 150 kisebbségi állampolgár nem követett el bűncselekményt, miközben trágárul kiabáltak. A hevesi rendőröket megtámadó, egyébként országosan körözött bűnözőket rejtő cigányok is hűen szolgálják hazájuk törvényeit.

A veszprémi gyilkosság elkövetői valószínűleg szintén megélhetési bűnözők, ami azt illeti valóban jól is éltek a bűnözésből… Egyéb kereső tevékenység híján?

Szólj hozzá!

Címkék: belpolitika

A bejegyzés trackback címe:

https://diszmagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr50936769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása