HTML

Díszmagyar - Az álhírgyár

Az oldalon található bejegyzések sajátos véleményt tükröznek, nem pártok vagy politikai csoportok kialakított véleményét mutatják be. Amennyiben az itt olvasottak további gondolatokat ébresztenek, írjon hozzászólást. Tegyen így akkor is ha véleménye nem egyezik a szerző véleményével!

InMemoriam

Nem Nem Soha!

Utolsó kommentek

  • cxc: A veszély a hegymenete optimalizált terepjáróban rejlik. Ha az ilyen szürke autó nagyobb átétbe k... (2014.04.09. 21:12) Orbán Express
  • cxc: Ez volt az első gondolatom ahogy pár nap különbséggel ÉK ban és Iránban is volt rengés :-) (2013.04.11. 17:56) Klasszikus összeesküvés elmélet?
  • Nomen Nescio: Én Európa erejét pont a sokszínű kultúrájában és nem a "globalomaszlagosított" olvasztótégelyben l... (2013.04.09. 21:23) Kétegyország
  • cxc: Megint belepofázom a saját magam hülyeségét :-) Elvégre én is hűséges olvasója vagyok a blogodnak... (2013.04.09. 15:47) Kétegyország
  • cxc: Csak annyira árnyalt amennyire árnyaltnak akarod látni. Próbáld meg elmagyarázni a gyerekednek, ho... (2013.03.25. 14:44) "Kétmagyarország" hány ország?
  • Utolsó 20

Mondjon le?

2009.03.13. 09:08 Nomen Nescio

Amikor valamiben sokan hisznek, legalább is sokan gondolnak rá, akkor az bekövetkezik. Olyan ez, mint a reggeli horoszkóp a bulvársajtóban. Elolvasod, és ha nem hiszel benne, nem történik meg. HA hiszed, hogy a leírtak egyedül rád, de rád aztán nagyon vonatkoznak, elkezded keresni a hasonlóságot a leírtak és a történtek között. Elkezded alakítani a tetteidet, ezzel magad teremted meg a várt valóságot.

Amikor nagyon sokan mondogatják, hogy válság van, akkor a válság be is következik, mert megteremtjük a várt valóságot. A teremtő elme nem csak valami okkult zagyvaság, hanem a valóságban nagyon is jól működő folyamat. Ilyen volt a PostaBank hisztéria is. Ha egy bankot tönkre akarsz tenni, hitesd el az ügyfelekkel, hogy csődben van, hogy be akarják fagyasztani a betéteket, hogy elveszíti minden ügyfél a vagyonát… Ha elég hatékony vagy, és kitör a tömegpszihózis, az ügyfelek fejvesztve rohannak majd kivenni a betéteiket, ezzel a bank csődbe is kerül. Ez a teremtő elme és az önbeteljesítő jóslat.

Magyarország csődben van, és nem csak a nehéz világgazdasági helyzet, de a belső rend felhígulása és a vezetőink hiteltelenné válása miatt. Nem tetszik, ahogy Dávid Ibolya és Herényi Károly szétverik a rendszerváltó MDF-et, azt pedig végképp nem gondolom, hogy ma az MDF volna a válságból kivezető út, de a legújabb plakátjukon van egy nagy igazság. A két pinokkio. Mindegy, hogy narancs vagy vörös színű, ma az ország ennek a két bábunak a játékszere.

Az ország egyik fele az egyik pinokkiótól kap agyérgörcsöt, a másik fele a másik pinokkiótól kap agyérgörcsöt… közben az egész ország rokkan bele ebbe a szélhámos színdarabba. Amíg ezek ketten versengenek a csengős bohócsipkáért, ami a trón mellé jár, a két fél ország ugyan azt a válságot vizualizálja maga elé.

Most olyanokra volna szükség, akiket az ország (értsd nép) nagyobbik része elfogad, mint a válságból kivezetőt. Akikben a jövőt, a haladást, a fejlődést látnák, hogy egy szebb jövőt elképzelve azt teremtsék meg!

Nem a válság a baj, abból jól is ki lehet jönni, mert most aztán igazán szükség van egy gyökeres változásra. A baj az, hogy nincsenek meg azok a leendő vezetők, akiknek a kezében ott látnánk a jövő zálogát… Így aztán elképzeljük hogy megy egyre csak tönkre a nemzet, a haza, az ország, és mi magunk is tönkremegyünk közben!

Én szívesen lemondanék arról a jövőről, amit látok!

Szólj hozzá!

Címkék: belpolitika

A bejegyzés trackback címe:

https://diszmagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr21999519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása