HTML

Díszmagyar - Az álhírgyár

Az oldalon található bejegyzések sajátos véleményt tükröznek, nem pártok vagy politikai csoportok kialakított véleményét mutatják be. Amennyiben az itt olvasottak további gondolatokat ébresztenek, írjon hozzászólást. Tegyen így akkor is ha véleménye nem egyezik a szerző véleményével!

InMemoriam

Nem Nem Soha!

Utolsó kommentek

  • cxc: A veszély a hegymenete optimalizált terepjáróban rejlik. Ha az ilyen szürke autó nagyobb átétbe k... (2014.04.09. 21:12) Orbán Express
  • cxc: Ez volt az első gondolatom ahogy pár nap különbséggel ÉK ban és Iránban is volt rengés :-) (2013.04.11. 17:56) Klasszikus összeesküvés elmélet?
  • Nomen Nescio: Én Európa erejét pont a sokszínű kultúrájában és nem a "globalomaszlagosított" olvasztótégelyben l... (2013.04.09. 21:23) Kétegyország
  • cxc: Megint belepofázom a saját magam hülyeségét :-) Elvégre én is hűséges olvasója vagyok a blogodnak... (2013.04.09. 15:47) Kétegyország
  • cxc: Csak annyira árnyalt amennyire árnyaltnak akarod látni. Próbáld meg elmagyarázni a gyerekednek, ho... (2013.03.25. 14:44) "Kétmagyarország" hány ország?
  • Utolsó 20

Snitt Pál

2012.03.29. 21:20 Nomen Nescio

Ki emlékszik ma már a brazil cseresznyére vagy az utegálazásra? Talán ha azt mondom D209, jobban eszünkbe jut. A mai nap híre, hogy:

A Semmelweis Egyetem szenátusa visszavonta Schmitt Pál 1992-ben szerzett doktori címét.

Az igazat megvallva nem nagyon érdekel Schmitt Pál disszertációja. Az sem nagyon foglalkoztat, hogy visszavonták kisdoktori címét (Dr Univ). Ami valójában nagyon zavar, hogy Schmitt Pál a viselt méltóságával kapcsolatban valamiféle kvalitásokról beszélt még minap, de lemondásról nem.

A Köztársasági Elnök plágium ügye nem Schmitt Pál ügye, hanem Magyarországé. Nem csak a személyére nézve kínos, de az államra vet rossz fényt. Magyarország nincs abban a helyzetben, hogy így sorjázza a támadási felületeket, miközben gyűlnek a mókás politikus elnevezések a nemzeti arcképcsarnokban. Furcsán Nyerenc és Zorbán Viktátor után új név: Ctrl Snitt Pál. Ebből a helyzetből emelt fővel nehéz kiszállni...

Szólj hozzá!

Címkék: szép új világ

A bejegyzés trackback címe:

https://diszmagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr744348766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása